The JukeboxBoys

The JukeboxBoys komen, zzien, en overwinnen. De a capella act van de vier heren is zowat de snelste, vlotste en de meest muzikale die u kunt bedenken.

Met hun blote stembanden en 2 knipvingers in de hand, vergt deze act nauwelijks voorbereiding en is hij multi-inzetbaar. Een diner, een borrel, een verjaardag, een vergadering. En dit allemaal on versterkt. Geniet van de virtuoze harmonieën en de muzikale onzin die de boys uit hun vocale mouwen schudden.

Video’s

Wat kost The JukeboxBoys?

De prijs van The JukeboxBoys begint bij € 1.350,-. Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

The JukeboxBoys boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van The JukeboxBoys. Wil je The JukeboxBoys boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte intermezzo en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 1.350,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 4 personen
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: 1 of 2 x 30 minuten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA