The Triolettes

Maak kennis met The Triolettes!

Van huiskamerconcerten en optreden voor het Nederlands Koningshuis, tot internationale performances voor Arabische Royalty in het Midden-Oosten; met gemiddeld 120 optredens per jaar in binnen- en buitenland behoren The Triolettes tot de top van de entertainmentbranche.

Geinspireerd op The Andrew Sisters brengen de dames u meerstemmige uitvoeringen van jazz-standards van onder andere Ray Charles en Frank Sinatra, maar verassen u daarnaast graag met eigen 50’s bewerkingen van songs van onder andere Beyonce en Madonna in een swingende jazzy sound. The Triolettes manouvreren zich moeiteloos tussen ‘Mr.Sandmen’ en ‘Hit the Road Jack’ alsmede tussen ‘Material Girl’ en ‘Titanium’.

The Trioletes zijn zowel met tape, live combo of bigband te boeken. Afhankelijk van uw gelegenheid stellen zij – sfeerondersteunend of sfeermakend – een  passend repertoire voor u samen en laten u daarnaast graag kiezen uit hun Dressmenu’ met keuze uit 8 sets verschillende jurken.

Speciaal voor de decembermaand hebben The Triolettes ook een prachtig Kerstprogramma gearrangeerd.

Een optreden van The Triolettes zijn ook uit te breiden met bijvoorbeeld een sfeervolle DJ of bigband. 

Video’s

Act The Triolettes boeken?

Wil je The Triolettes boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

The Triolettes boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 2.295,-

  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: Diverse mogelijkheden
  • Optioneel: sfeervolle allround DJ, bigband

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA