Brassband Earthquake

The Brassband – An experience you will never forget!

Deze brassband mag zichzelf, door het winnen van de Golden Drum, de beste van Nederland noemen. Zij zijn een veelgevraagde band voor diverse evenementen. Ze zijn bekend van onder andere de Gamma en Johma Salade TV reclames. De indrukwekkende drummers, swingende blazers en prachtige danseressen zijn een waar spektakel om naar te kijken!

Te boeken in diverse combinatie. Bijvoorbeeld enkel drummers of juist samen met blazers en/of danseressen. Van minimaal 4 tot maximaal 40 personen. Geschikt voor: evenementen, festivals, beurzen, productpresentaties, winkelcentra, optochten, personeelsfeesten, bruiloften, verjaardagen, jubilea enz. Uitstekend als opening, showstopper of afsluiting in te zetten.

Video’s

Wat kost Brassband Earthquake?

De prijs van Brassband Earthquake begint bij € 695,- (4 drummers). De brassband is uit te breiden met extra drummers, blazers en sierlijke danseressen. Ook een vuurspuwer voor extra spektakel behoort tot de mogelijkheden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Brassband Earthquake boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Brassband Earthquake. Wil je Brassband Earthquake boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte brassband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 695,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: Vanaf 4 personen
  • Genre: Akoestisch, Braziliaans
  • Speeltijd: 1 x 20 minuten of 2 x 10 minuten
  • Optioneel: Sierlijke danseressen, vuurspuwer

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA