Brassband

Brassband Earthquake – An experience you will never forget!

Brassband Earthquake mag zichzelf, door het winnen van de Golden Drum, de beste van Nederland noemen. Zij zijn een veelgevraagde band voor diverse evenementen. Ze zijn bekend van onder andere de Gamma en Johma Salade TV reclames. De indrukwekkende drummers, swingende blazers en prachtige danseressen zijn een waar spektakel om naar te kijken!

Te boeken in diverse combinatie. Bijvoorbeeld enkel drummers of juist samen met blazers en/of danseressen. Van minimaal 4 tot maximaal 40 personen. Geschikt voor: evenementen, festivals, beurzen, productpresentaties, winkelcentra, optochten, personeelsfeesten, bruiloften, verjaardagen, jubilea enz. Uitstekend als opening, showstopper of afsluiting in te zetten.

Video’s

Brassband boeken?

Wil je Brassband Earthquake boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een brassband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Brassband Earthquake boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 850,-

  • Bezetting: Vanaf 6 personen
  • Genre: Akoestisch, Braziliaans
  • Speeltijd: 1 x 25 minuten of 2 x 10 minuten
  • Optioneel: Sierlijke danseressen

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA