KalentuRa Drums

Ontdek KalentuRa Drums, de nummer 1 Caribische drum & brassband van Nederland en Europa sinds 2004.

Met bijna twee decennia ervaring en duizenden succesvolle optredens en workshops in binnen en buitenland, bieden zij onvergetelijke ervaringen, of uw evenement nu heel klein of heel groot is.

De shows van KalentuRa bruisen van energie, interactie en prachtige kostuums, naast de aanstekelijke muziek die ze brengen. Ontdek wat KalentuRa Drums voor uw evenement kan betekenen en neem vandaag nog contact met ons op!

Video’s

Wat kost KalentuRa Drums?

De prijs van KalentuRa Drums begint bij € 895,- voor de kleinste bezetting. Deze is uit te breiden tot grotere bezettingen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

KalentuRa Drums boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van KalentuRa Drums. Wil je KalentuRa Drums boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte brassband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 895,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: Vanaf 5 personen
  • Genre: Akoestisch, Braziliaans
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Sierlijke danseressen

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA