Lace Sonic

De kracht van Lace Sonic is het brengen van sfeermuziek. Op een aangenaam volume brengen ze live akoestische herkenbare liedjes tijdens gelegenheden als een huwelijk, ceremonie, receptie, bedrijfsevent, diner, feest, jubileum maar ook uitvaart of herinneringsbijeenkomst.

Terwijl de gasten elkaar nog prima kunnen verstaan omlijsten Romy en Michaël de setting met een repertoire van bijna 300 nummers. Van de Beatles tot Adele en van Fleetwood Mac tot Norah Jones. Indien de gelegenheid vraagt om een iets lossere vibe dan buigen ze moeiteloos mee. Ze zien uitdaging in het uitkleden van geproduceerde liedjes en geven graag een eigen draai aan hun repertoire.

Uitbreiding
Mogen de voetjes van de vloer? Dan kan het duo uitgebreid worden met bas en percussie tot een akoestische band. Het akoestische karakter blijft hierbij behouden, de verstaanbaarheid blijft gegarandeerd, maar de toevoeging van de beat nodigt uit tot dansen.

Lace Sonic is uit te breiden met een sfeervolle allround DJ.

Video’s

Wat kost Lace Sonic?

De prijs van Lace Sonic begint bij € 995,- inclusief geluid tot 200 personen. Optioneel kun je er een grotere geluidset, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Lace Sonic boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Lace Sonic. Wil je Lace Sonic boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte akoestische act en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 995,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Easy listening
  • Speeltijd: 3 x 45 minuten
  • Optioneel: Allround DJ, Extra muzikanten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA