Lace Sonic

De kracht van Lace Sonic is het brengen van sfeermuziek. Op een aangenaam volume brengen ze live akoestische herkenbare liedjes tijdens gelegenheden als een huwelijk, ceremonie, receptie, bedrijfsevent, diner, feest, jubileum maar ook uitvaart of herinneringsbijeenkomst.

Terwijl de gasten elkaar nog prima kunnen verstaan omlijsten Romy en Michaël de setting met een repertoire van bijna 300 nummers. Van de Beatles tot Adele en van Fleetwood Mac tot Norah Jones. Indien de gelegenheid vraagt om een iets lossere vibe dan buigen ze moeiteloos mee. Ze zien uitdaging in het uitkleden van geproduceerde liedjes en geven graag een eigen draai aan hun repertoire.

Uitbreiding
Mogen de voetjes van de vloer? Dan kan het duo uitgebreid worden met bas en percussie tot een akoestische band. Het akoestische karakter blijft hierbij behouden, de verstaanbaarheid blijft gegarandeerd, maar de toevoeging van de beat nodigt uit tot dansen.

Lace Sonic is uit te breiden met een sfeervolle allround DJ.

Video’s

Lace Sonic boeken?

Wil je Lace Sonic boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een band, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een akoestische act, zoals een duo, trio of quartet op je evenement kun je een sfeervol bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksdag organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte akoestische artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Lace Sonic boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 895,-

  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Easy listening
  • Speeltijd: 3 x 45 minuten
  • Optioneel: Allround DJ, Extra muzikanten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA