Uptown Collective

DJ gecombineerd met live-muzikanten – het perfecte alternatief voor een band!

Uptown Collective is hét perfecte high-end alternatief voor een live-band; een professionele DJ, met een eindeloos muzikaal repertoire, gecombineerd met interactieve muzikanten!

Deze zeer flexibele act biedt vele mogelijk muzikale combinaties voor je evenement, waaronder in ieder geval een DJ met saxofonist en zangeres, uit te breiden met een percussionist, extra zanger(es), gitarist, trompettist, violist, enzovoorts.

Muzikaal gezien zijn er geen grenzen: de DJ en live-muzikanten kunnen alle soorten muziekstijlen spelen, waaronder lounge en house, maar ook de hits van vroeger & nu. De muziek is volledig op basis van jouw wensen.

Uptown Collective is perfect voor onder andere exclusieve feesten, recepties, bruiloften, bedrijfsfeesten; kortom voor elk denkbaar evenement!

Video’s

Uptown Collective boeken?

Wil je Uptown Collective boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Uptown Collective boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 3.750,-

  • Bezetting: Vanaf 3 personen
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: 4 uren
  • Optioneel: Extra live muzikanten, special FX

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA