Het Feestteam

De award ‘de beste feestact van Nederland’ die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als Het Feestteam is geweest‘ wordt waargemaakt.

Het Feestteam is met regelmaat te zien op tv en te horen op alle grote radiostations van Nederland en België. Ook geniet het duo landelijke bekendheid met optredens op het Museumplein tijdens Koninginnedag, in Amsterdam Arena, de Kuip, Gelredome, Ahoy. Bovendien worden zij met open armen ontvangen in Oostenrijk, Singapore en op Curaçao, waar zij ook het publiek vrolijk en blij maken met hun feestknallers.

Stan & Frank

Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weet het de feestact met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. Het duo weet met hun feestmuziek het publiek te raken; glimlachen verschijnen op ieders gezicht, de handen gaan in de lucht en in de aanstekelijke feeststemming gaat iedereen mee. Positiviteit ten top in een goede sfeer of te wel omzet verhogend entertainment.

Beste feestact

Muziek is beleving, feest is beleving en entertainment een ware kunstvorm. Het Feestteam is de ultieme combinatie! Een filmpje zegt meer dan 1000 woorden. Check de Feestteam promo en oordeel zelf…

Wil je een optreden van Het Feestteam bijwonen? Ga dan naar de website van Het Feestteam.

Een optreden van Het Feestteam is ook uit te breiden met een Feest DJ!

Video’s

Wat kost Het Feestteam?

De prijs van Het Feestteam begint bij € 3.295,- op inprikbasis (zonder geluid en licht). Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een Feest DJ bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Feest-act Het Feestteam boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Het Feestteam. Wil je Het Feestteam boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van bekende artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een bekende feestact en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 3.295,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Nederlandstalig
  • Speeltijd: 1 x 30 minuten
  • Optioneel: Feest-DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden of boek de artiest direct voor jouw evenement!

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9% BTW en 7% BUMA

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA