Saxofonist Miguel

Miguel Sucasas is een getalenteerde jonge saxofonist, componist en muziekpedagoog, geboren in Galicië, Spanje.

Hij voert zijn muzikale projecten uit in heel Europa op festivals als SaintJazz (Brussel, 2013), Tallin Jazzon (Estland, 2013), Jazzdor (Berlijn, 2014), JazzIberia Badajoz (Spanje, 2015), Summertime Jazz Festival (Nederland, 2015), onder meer Meer Jazz Festival en Delft Jazz Festival (Nederland, 2016).

Op zesjarige leeftijd begon hij traditionele Galicische muziek te spelen. Hij begon zijn formele studie klassieke saxofoon op zevenjarige leeftijd aan het conservatorium van Redondela (Galicië, Spanje). Hij verhuisde in 2010 naar Portugal om zijn passie voor jazzmuziek te volgen. In 2014 behaalde hij een diploma Jazz Saxofoon aan de Lissabon School of Music (ESML). In hetzelfde jaar werd Miguel Sucasas geëerd met de beurs voor jonge muzikanten van de Spaanse stichting “Segundo Gil Dávila” en verhuisde hij naar Nederland om een masteropleiding Jazz te volgen. Hij studeerde bij de Amerikaanse saxofonist John Rocco en de Nederlands/Finse trompettist Jarmo Hoogendijk. In 2016 behaalde hij zijn masterdiploma aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag.

Miguel Sucasas heeft gespeeld en opgenomen met verschillende internationale bands zoals het European Saxophone Ensemble, waarmee hij sinds 2013 door Europa toert. Hij maakte deel uit van de beroemde rocksteady-ska band van de Jamaicaanse zanger Roy Ellis alias Mr. Symarip, een van de vaders van deze muziekstijl. Hij heeft ook veel werken opgenomen als sideman voor bands in verschillende stijlen, waaronder rock, pop, afrobeat, reggae, ska en salsa.

In 2014 bracht Miguel zijn eigen album uit getiteld “Four Corners Quartet” met zijn originele composities. Sindsdien toert en speelt hij als bandleider op jazzfestivals en verschillende locaties in Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Griekenland.

Miguel Sucasas verblijft momenteel in Den Haag, waar hij optreedt met bassist Yussif Barakat en drummer Owen Hart Jr.

Saxofonist Miguel is uit te breiden met een sfeervolle allround DJ.

Video’s

Wat kost Saxofonist Miguel?

De prijs van Saxofonist Miguel begint bij € 650,- op inprikbasis (zonder geluid en licht). Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Saxofonist Miguel boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Saxofonist Miguel. Wil je Saxofonist Miguel boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte saxofonist en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 650,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 person
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: 1 x 3 uren
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA