Saxofonist Miguel

Miguel Sucasas is een getalenteerde jonge saxofonist, componist en muziekpedagoog, geboren in Galicië, Spanje.

Hij voert zijn muzikale projecten uit in heel Europa op festivals als SaintJazz (Brussel, 2013), Tallin Jazzon (Estland, 2013), Jazzdor (Berlijn, 2014), JazzIberia Badajoz (Spanje, 2015), Summertime Jazz Festival (Nederland, 2015), onder meer Meer Jazz Festival en Delft Jazz Festival (Nederland, 2016).

Op zesjarige leeftijd begon hij traditionele Galicische muziek te spelen. Hij begon zijn formele studie klassieke saxofoon op zevenjarige leeftijd aan het conservatorium van Redondela (Galicië, Spanje). Hij verhuisde in 2010 naar Portugal om zijn passie voor jazzmuziek te volgen. In 2014 behaalde hij een diploma Jazz Saxofoon aan de Lissabon School of Music (ESML). In hetzelfde jaar werd Miguel Sucasas geëerd met de beurs voor jonge muzikanten van de Spaanse stichting “Segundo Gil Dávila” en verhuisde hij naar Nederland om een masteropleiding Jazz te volgen. Hij studeerde bij de Amerikaanse saxofonist John Rocco en de Nederlands/Finse trompettist Jarmo Hoogendijk. In 2016 behaalde hij zijn masterdiploma aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag.

Miguel Sucasas heeft gespeeld en opgenomen met verschillende internationale bands zoals het European Saxophone Ensemble, waarmee hij sinds 2013 door Europa toert. Hij maakte deel uit van de beroemde rocksteady-ska band van de Jamaicaanse zanger Roy Ellis alias Mr. Symarip, een van de vaders van deze muziekstijl. Hij heeft ook veel werken opgenomen als sideman voor bands in verschillende stijlen, waaronder rock, pop, afrobeat, reggae, ska en salsa.

In 2014 bracht Miguel zijn eigen album uit getiteld “Four Corners Quartet” met zijn originele composities. Sindsdien toert en speelt hij als bandleider op jazzfestivals en verschillende locaties in Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Griekenland.

Miguel Sucasas verblijft momenteel in Den Haag, waar hij optreedt met bassist Yussif Barakat en drummer Owen Hart Jr.

Saxofonist Miguel is uit te breiden met een sfeervolle allround DJ.

Video’s

Saxofonist Miguel boeken?

Wil je Saxofonist Miguel Sucasas boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een band, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een akoestische act, zoals een duo, trio of quartet op je evenement kun je een sfeervol bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksdag organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte akoestische artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Saxofonist Miguel boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 650,-

  • Bezetting: 1 person
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: 1 x 3 uren
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA