Muzikaliteit, talent, looks en niet te vergeten energie zijn kenmerkende eigenschappen van indrukwekkende saxofonist.

Saxy Mr. S. (Sjoerd van Eerdenburg) is waarschijnlijk de meest-gevraagde freestyle saxofonist van Nederland en ver daarbuiten. Zijn passionele geluid en de bijpassende uitstraling maken hem tot een waar kijk- en luisterplezier! Hij is vaste gast bij feesten als Hedkandi en Superstars en staat op talloze festivals, waaronder Mysteryland en Extrema Outdoor.

Saxy Mr. S. speelt graag Dance, maar verzorgt ook zeer regelmatig akoestische optredens tijdens bijvoorbeeld een huwelijksceremonie. Het is daarbij ook mogelijk om vooraf verzoeknummers aan te vragen.

Hij speelde met vele artiesten en DJ’s, waaronder: Erik E, Jean, Lucien Foort, Sunnery James, Ryan Marciano, David Guetta en Martin Solveig. Saxy Mr. S. is een unieke performer die een echte toevoeging is voor elk evenement.

Saxy Mr. S is te boeken voor een solo set van 1 x 20 minuten of 2 x 20 minuten. Daarnaast kun je hem ook boeken gedurende 2,5 uur bij een DJ. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Een optreden van Saxy Mr S is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een allround DJ, percussionist of MC!

Video’s

Wat kost Saxy Mr. S?

De prijs van Saxy Mr. S begint bij € 595,- zonder geluid en licht. Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Saxy Mr. S boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Saxy Mr. S. Wil je Saxy Mr. S boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte saxofonist en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 595,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: 1 x 20 of 2 x 20 minuten of 2,5 uur bij een DJ
  • Optioneel: DJ, Percussionist, Zangeres

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA