Saxofoniste Hanneke

Hanneke zorgt ervoor dat jouw avond onvergetelijk wordt!

Maak het verschil op je feest met een Saxofonist en DJ samen op een podium. Hanneke zorgt ervoor dat jouw avond onvergetelijk wordt! Samen met een DJ zorgt de vrouwelijke saxofoniste voor de mooiste saxofoon solo’s over dansbare muziek.

Al op haar zevende was Hanneke verliefd op de saxofoon. Geïnspireerd door Candy Dulfer en David Sanborn begon ze aan het conservatorium.
Na het afronden van haar bachelor studie, klassiek saxofoon, begon ze aan de ‘master of music’ in Detmold (DE).
Hanneke is een ultieme entertainer en zoekt altijd naar de beste aansluiting met het publiek. Naast het spelen met DJ’s heeft Hanneke haar eigen saxofoonkwartet en speelt ze veel samen met piano.
Met haar vurige maar tegelijkertijd ook ronde en warme sound blaast ze iedereen omver.

Deze professionele saxofoniste barst van de positieve energie en deelt graag haar liefde voor de muziek met het publiek. Ze maakt graag contact met het publiek en zorgt voor interactie. Hanneke zal er alles aan doen zodat u de avond van uw leven heeft.

Een optreden van saxofonist Hanneke is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een Allround DJ of percussionist!

Video’s

Saxofonist Hanneke boeken?

Wil je Saxofonist Hanneke boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Saxofonist Hanneke boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 650,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Allround DJ, Percussionist, Zangeres

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA