Connect your body to the groove!

Toen Machiel ‘Saxsymbol’ van der Aar in 2001 voor het eerst op de bar van een Haarlems lounge-restaurant stapte om met de toen nog onbekende DJ Gregor Salto een team te vormen, is zijn carrière in stroomversnelling geraakt en reisde hij de hele wereld over. Hij bleef tevens in contact met DJ/producer Gregor Salto en werd diens vaste studio-saxofonist. Samen scoorden zij meerdere clubhits, met als hoogtepunt de door Fatboy Slim gesponsorde wereldhit ‘Samba do Mundo’ die hij zowel schreef als uitvoerde in 2014.

Na in meer dan 12 landen gespeeld te hebben en onder meer in Dubai, Beverly Hills en Moskou zijn act te hebben gepresenteerd behoort Machiel tot de absolute top als het gaat om samenwerking tussen sax en DJ.

Vele BN’ers boekten Machiel reeds voor hun feestje: Zo verzorgde hij onder andere de VIP afterparties van Marco Borsato’s Wit Licht Guus Meeuwis’ stadionconcerten en de verjaardagsfeesten van Caroline Tensen (“…als ik Machiel zie spelen gaat het dak eraf”) en (“…een feest met Saxsymbol is onvergetelijk”)

Een optreden van SaxSymbol is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een Allround DJ of percussionist!

Video’s

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 795,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Allround DJ, Percussionist, Zangeres

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens