Julian On Sax

Julian On Sax is een veelzijdige saxofonist geschikt voor alle soorten evenementen. Op dit moment boekt hij veel succes met zijn festival act Sophisticated Live!

Julian de Munnik is geïnspireerd geraakt door Maceo Parker, Art Pepper en Cannonball Adderley. Op jonge leeftijd speelde julian de munnik solo’s op het gehoor van zijn vaders muziekcollectie.

Door dit te combineren met lessen van Rik van den Bergh, Jan de Ligt en Ben Rodenburg ontwikkelde hij een vrije benadering van muziek. Julian de Munnik heeft als saxofonist o.a. gespeeld in De Harbourclub, in The Harbourclub op Ibiza, op de Gaypride Canal parade en in club Bloomingdale.

Inmiddels heeft hij met vele bekende DJ’s samengewerkt. Zijn ‘’unique selling point’’ is de vaardigheid om te improviseren op het gehoor. Na op vele bruiloften, shows, zakelijke evenement en in clubs te hebben gestaan probeert Julian nu een nieuw geluid aan het publiek te brengen, genaamd ‘Sophisticated Live’ (want dat gebeurt er als echte housemuziek wordt gecombineerd met funky sax).

Een optreden van saxofonist Julian is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een Allround DJ of percussionist!

Video’s

Saxofonist Julian on Sax boeken?

Wil je Saxofonist Julian on Sax boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Julian on Sax boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 795,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Allround DJ, Percussionist, Zangeres

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA