Session

Session is een van de meest geboekte professionele allround feest- en coverbands van dit moment.

Session bestaat uit enthousiaste, ervaren muzikanten die keer op keer een onvergetelijk optreden neerzetten. Het repertoire bestaat uit hits van nu, classics, NL-talig, Rock, Dance… kortom: alles wat nodig is om van een evenement een echt feest te maken!

De energieke show, fantastische band, verlichte decorstukken en uitgebreide techniek zijn één geheel. Op de led-videowall worden gedurende de gehele show visuals, teksten, clips getoond die volledig synchroon lopen met de muziek.

Session wordt hierdoor ingezet op zeer diverse gelegenheden: festivals, bedrijfsevenementen, huwelijksfeesten en gala’s. Daarnaast begeleidt de band regelmatig bekende Nederlandse artiesten. Een optreden van Session is ‘high energy’, meeslepend, interactief, dansbaar, verleidelijk, trendy maar vooral: een feest!

Een optreden van Session is ook uit te breiden met een blazerssectie en een professionele allround DJ.

Video’s

Coverband Session boeken?

Wil je Coverband Session boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Session boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 6.995,-

  • Bezetting: 7 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Rock, Dance
  • Speeltijd: 2 x 60 minuten of 1 x 90 minuten
  • Optioneel: Allround DJ, blazerssectie, bekende artiest

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA