Emma Heesters

Emma Heesters is een gepassioneerde zangeres, songwriter, performer en de meest gevolgde musical YouTuber van Nederland.

Emma begon haar carrière met het uploaden van coversongs naar YouTube. Daarmee verdiende ze al snel een toegewijde groep fans over de hele wereld die afstemden om haar wekelijkse uploads te bekijken.

Gedurende 2019 heeft Emma samengewerkt met Boyce Avenue en hen ondersteund tijdens hun Europese tournee. Ook heeft ze opgetreden bij VidCon in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk en is ze regelmatig te gast geweest in de lokale media. Ze werd ook genoemd als de eerste winnaar van Nederland van de MTV’s Push Awards in november 2019.

Emma Heesters verschijnt momenteel als een van de belangrijkste deelnemers aan de populaire tv-show ‘Beste Zangers’ van Nederland. Met haar hitsingle van de show ‘Pa Olvidarte’, waarbij Rolf Sanchez de platina-status in Nederland bereikte. En meer dan 10 miljoen streams genereerde in iets meer dan een maand sinds de release.

Video’s

Zangeres Emma Heesters boeken?

Wil je Emma Heesters boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een zanger of zangeres op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Emma Heesters boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: Prijs op aanvraag

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Liveband

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA