Ronnie Flex

Ronnie Flex is de artiestennaam van Ronell Langston Plasschaert, een Nederlandse zanger, rapper en producer. Hij verwierf bekendheid met zijn hit Zusje. Andere bekende hits zijn Zeg dat niet en Drank & Drugs, waarop Lil’ Kleine ook te horen is.

Ronnie Flex wordt in 1992 geboren in Capelle aan de IJssel en heeft de muziek door zijn aderen stromen – zijn vader is producer en muzikant. Aan het begin van de pubertijd richt de tiener zich op het knutselen van eigen beats en besluit na zijn middelbare school naar de popacademie te gaan. de opleiding legt focus op datgeen achter de schermen gebeurt, maar Ronnie heeft meer ambities en treedt gelijktijdig naar buiten als inmiddels zeer bekende rapper.

Talent
Niet veel later schudt hij de hand met producer Boaz en is een gouden duo geboren. Samen maakt het stel de hit ‘Nooit meer slapen’ van dj-groep Yellow Claw. Ronnie heeft de smaak te pakken en zijn talent gaat niet onopgemerkt. in 2014 brengt hij (in samenwerking met Top Notch) zijn eerste album uit, genaamd ‘De nacht is nog jong net als wij voor altijd’. Zijn unieke benadering van muziek verovert harten door het hele land.

Drank & Drugs
In 2015 wordt Ronnie een household name wanneer hij zich aansluit bij muzikaal collectief new wave en samen met collega-rapper Lil’ Kleine en Jonna Fraser het nummer ‘Drank & Drugs’ uitbrengt. Wekenlang domineert het duo de hitlijsten. Met ‘New Wave’ slepen ze de popprijs in de wacht.

Na de hit besluit de rapper het over een andere boeg te gooien en begint te sleutelen aan zijn nieuwe album dat in 2017 het licht ziet. ‘Rémi’ is een nationaal succes en wordt bekroont met een tweetal Edison-prijzen in de categorie hiphop en beste album. Daarnaast wordt het op kwaliteit beoordeeld als een van Nederlands beste hiphop albums aller tijden.

Festivals met Ronnie Flex
In een volgende stap naar het uitbreiden van zijn kunsten, gaat Ronnie een samenwerking aan met de band Deuxperience. Samen zetten ze een unieke live show op waar festivalorganisatoren, waaronder Lowlands, Pinkpop en Down The Rabbit Hole van achteroverslaan. Een jaar later verrast de rapper fans en collega’s door onaangekondigd een album te droppen, genaamd ‘Nori’. Als een kroon op zijn werk, neemt hij de popprijs 2018 voor de tweede keer mee naar huis, ditmaal als solo artiest.

De artiest heeft inmiddels de wind in de zeilen. Hij heeft in 2021 zijn eigen label opgericht en is klaar voor de volgende fase in zijn carrière.

Video’s

Wat kost Ronnie Flex?

De prijs van Ronnie Flex begint bij € 19.750,- zonder geluid en licht. Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Ronnie Flex boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Ronnie Flex. Wil je Ronnie Flex boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte bekende rapper en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 19.750,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalige rap
  • Speeltijd: 1 x 30 minuten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden of boek de artiest direct voor jouw evenement!

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9% BTW en 7% BUMA

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA