Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam is een DJ-trio. De naam Kris Kross is een eerbetoon aan een Amerikaans rapduo.

Kriss Kross Amsterdam is opgericht in 2011 door de broers Jordy en Sander Huisman. In 2014 sloot Yuki Kempees zich aan bij het duo, Yuki is de huidige MC van de DJ-act. In 2015 tekende Kris Kross Amsterdam bij Spinnin’ Records en brachten ze hun debuutsingle “Until the Morning” uit. Na hun debuutsingle brachten ze meerdere nummers uit, veelal samenwerkingen met internationale artiesten. In 2019 brachten zij hun eerste nummer 1 hit uit, Hij is van mij is een samenwerking tussen Kris Kross Amsterdam, Maan, Bizzey en Tabitha. Begin 2020 brengt Kriss Kross Amsterdam een plaat uit met Tino Martin.

Met hits als Vluchtstrook, Vanavond (Uit M’n Bol) en Moment nog vers in ons geheugen, vonden de mannen van Kris Kross het hoog tijd voor een volgende track. Samen met Ronnie Flex en Zoë Tauran maakten zij Adrenaline, deze track gaat over een verliefdheid die zo heftig is, dat je helemaal high wordt. Je wil absoluut niet dat het stopt en je wil voor altijd verdoofd van liefde blijven. bekijk de video van deze lekkere plaat onderaan deze pagina.

Video’s

Kris Kross Amsterdam boeken?

Wil je Kris Kross Amsterdam boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een bekende artiest, coverband, DJ of andere entertainment professionals boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een bekende zanger, zangeres of zanggroep op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte bekende artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Kris Kross Amsterdam boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: Prijs op aanvraag

  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: House
  • Speeltijd: 1 x 60 minuten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA