Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam is een DJ-trio. De naam Kris Kross is een eerbetoon aan een Amerikaans rapduo.

Kriss Kross Amsterdam is opgericht in 2011 door de broers Jordy en Sander Huisman. In 2014 sloot Yuki Kempees zich aan bij het duo, Yuki is de huidige MC van de DJ-act. In 2015 tekende Kris Kross Amsterdam bij Spinnin’ Records en brachten ze hun debuutsingle “Until the Morning” uit. Na hun debuutsingle brachten ze meerdere nummers uit, veelal samenwerkingen met internationale artiesten. In 2019 brachten zij hun eerste nummer 1 hit uit, Hij is van mij is een samenwerking tussen Kris Kross Amsterdam, Maan, Bizzey en Tabitha. Begin 2020 brengt Kriss Kross Amsterdam een plaat uit met Tino Martin.

Met hits als Vluchtstrook, Vanavond (Uit M’n Bol) en Moment nog vers in ons geheugen, vonden de mannen van Kris Kross het hoog tijd voor een volgende track. Samen met Ronnie Flex en Zoë Tauran maakten zij Adrenaline, deze track gaat over een verliefdheid die zo heftig is, dat je helemaal high wordt. Je wil absoluut niet dat het stopt en je wil voor altijd verdoofd van liefde blijven. bekijk de video van deze lekkere plaat onderaan deze pagina.

Video’s

Wat kost Kris Kross Amsterdam?

De prijs van Kris Kross Amsterdam is op aanvraag en afhankelijk van het type evenement. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Kris Kross Amsterdam boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Kris Kross Amsterdam. Wil je Kris Kross Amsterdam boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte bekende DJ act en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: Prijs op aanvraag

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: House
  • Speeltijd: 1 x 60 minuten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden of boek de artiest direct voor jouw evenement!

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9% BTW en 7% BUMA

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA