Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom is een Nederlands zanger en televisiepresentator en bekend van onder andere hits als “Jij bent zo”, “Jij” en ” Werd de tijd maar teruggedraaid”.

Niemand kon de afgelopen tien jaar om Jeroen van der Boom (1972) heen. Zijn doorbraak kwam in 2007 met de hit ‘Jij Bent Zo’, gevolgd door ‘Eén Wereld’. Zijn album ‘Jij Bent Zo’ werd bekroond met platina. Binnen een jaar speelde hij twee keer in een uitverkochte Heineken Music Hall en stond vier keer in het voorprogramma van Lionel Richie.

In 2008 werd hij gevraagd door de Toppers om Gerard Joling te vervangen, wat leidde tot zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2009 met ‘Shine’. Sindsdien maakt hij vast deel uit van de Toppers, en ook met Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome is hij nauw verbonden als muzikaal leider, presentator en zanger.

Jeroen richtte zich in 2010 op televisie en werd coach bij The Voice Of Holland. Later presenteerde hij bij SBS6 programma’s als Lotto Weekend Miljonairs en Wat Schat Je. Hij combineert succesvol zijn passie voor muziek en televisie in shows als Bloed, Zweet en Tranen en Holland Zingt.

In 2017 ging zijn eerste solovoorstelling “Dit Ben Ik” in première, gevolgd door een reprise tour. In 2023 en 2024 blijft hij actief met Holland Zingt Hazes en de Toppers in de Ziggo Dome en Amsterdam Arena.

Wat kost Jeroen van der Boom boeken voor je evenement?
Jeroen van der Boom boeken voor je feest of evenement? Met meer dan dertig jaar ervaring en groot succes in diverse disciplines, is Jeroen van der Boom een van de meest veelzijdige en vaak geboekte artiesten van Nederland.

De prijs voor het boeken van Jeroen van der Boom bedraagt € 11.500,- voor een optreden van 30 minuten met tape en babyvleugel. Een bandshow kost € 17.500,-. In een set van 45 minuten zorgt hij samen met zijn live band voor een spectaculaire show! Wil je een avondvullend programma? Boek dan coverband SESSION in combinatie met Jeroen van der Boom. De genoemde prijzen (gage) voor het inhuren van Jeroen van der Boom zijn richtprijzen en exclusief 9% BTW en 7% BUMA.

Zijn muzikale repertoire (met meer dan 25 hit noteringen) bestaat uiteraard uit zijn eigen liedjes, maar hij zingt zowel Nederlandse als Engelstalige nummers van diverse andere artiesten uit binnen- en buitenland. Voor verzoeknummers is dan ook altijd ruimte. Zijn muzikale bagage is zo groot dat hij ter plekke vrijwel ieder nummer kan spelen en zingen. Vanaf de eerste tot de laatste minuut is Jeroen van der Boom in staat om het publiek bij zijn optredens te betrekken.

Je boekt Jeroen en vele andere Nederlandse artiesten bij Entertainment Agency. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en ontvang een gratis offerte.

Video’s

Wat kost Jeroen van der Boom?

De prijs van Jeroen van der Boom begint bij € 11.500,- op inprikbasis (zonder geluid en licht). Optioneel kun je er een liveband, geluid, licht, podium, special effects en een DJ bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Jeroen van der Boom boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Jeroen van der Boom. Wil je Jeroen van der Boom boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van bekende artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een bekende artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 11.500,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Speeltijd: 1 x 30 minuten
  • Optioneel: Liveband

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden of boek de artiest direct voor jouw evenement!

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9% BTW en 7% BUMA

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA