Dennis van Aarssen

Dennis van Aarssen is een crooner, songwriter en entertainer. An old soul with young spirit.

Zijn zangcarrière kreeg vleugels dankzij zijn overwinning bij The Voice of Holland. Sindsdien heeft hij drie volledige studio-albums uitgebracht en werd hij beloond met een gouden plaat en een Edison Jazz Award.

Met zijn eigen DvA Bigband heeft hij talloze landelijke theatertours, clubtours en festivals gedaan. Elk optreden is voor hem een feest, waarbij hij geniet van het maken van muziek samen met zijn band voor een publiek van alle leeftijden. Zijn muziek draagt een oude ziel, maar bruist tegelijkertijd van jonge energie.

Dennis is in de volgende formaties te boeken:
– Solo (30 minuten tape show)
– Intiem: Met pianist (30 minuten show)
– Met kleine DvA BigBand: 4 muzikanten (60 minuten show)
– Met grote DvA Bigband: 10 muzikanten (2 x 45 minuten show)

Video’s

Dennis van Aarssen boeken?

Wil je Dennis van Aarssen boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een bekende artiest, coverband, DJ of andere entertainment professionals boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een bekende zanger, zangeres of zanggroep op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte bekende artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Dennis van Aarssen boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 3.950,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Easy Listening, Jazz
  • Speeltijd: Afhankelijk van setting
  • Optioneel: Met pianist of kleine en grote BigBand

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA