Jurriaan Bruinier

Jurriaan is een veelzijdig artiest met een indrukwekkend palet aan talenten als acteur, zanger en gitarist.

Met een solide achtergrond als leadzanger van meerdere coverbands en als performer bij het gerenommeerde Amsterdamse restaurant Pasta e Basta, heeft hij zijn stempel gedrukt op talloze podia, zowel nationaal als internationaal.

Op TV is Jurriaan onder andere te zien geweest in commercials voor merken zoals Pickwick, KLM en Crystal Clear. Daarnaast herken je hem uit populaire tv-programma’s zoals Spangas en Het Klokhuis, en uit films zoals ‘De Man Uit Rome’ en ‘De Toeslagenaffaire’.

Afgestudeerd aan de toneelacademie in Maastricht, excelleert Jurriaan in het aannemen van uiteenlopende rollen, van de rauwe emotie van André Hazes tot de charismatische charme van Frank Sinatra. Zijn acteervaardigheden en muzikale talent maken hem tot een unieke entertainer die moeiteloos schakelt tussen genres en stijlen.

Hij is een veelgevraagd artiest op bruiloften, waar hij de intieme momenten muzikaal omlijst en zorgt voor de juiste sfeer. Ook voor (in)formele gelegenheden, zoals borrels, recepties en diners is hij de perfecte keuze. Met zijn gitaar speelt hij een gevarieerd repertoire dat bij elke gelegenheid past.

Jurriaan is te boeken met zijn gitaar, orkestbanden, of zelfs met een pianist. Met zijn charisma, ervaring en talent zorgt Jurriaan Bruinier voor hoogwaardig entertainment op elk evenement!

Video’s

Wat kost Jurriaan Bruinier?

De prijs van Jurriaan Bruinier begint bij € 695,- met kleine geluidsset. Optioneel kun je er een grotere geluidsset, licht, podium en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Jurriaan Bruinier boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Jurriaan Bruinier. Wil je Jurriaan Bruinier boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte akoestische act en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 695,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop, Easy listening, Nederpop
  • Speeltijd: Vanaf 1 x 30 minuten
  • Optioneel: Extra muzikanten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA