Drumpet Duo

Ontmoet het Drumpet DJ Duo – een samenwerkingsverband waar de muzikale talenten van Noam Bargil en Ben Stone samensmelten in de eclectische sfeer van Amsterdam.

Het Drumpet DJ Duo onderscheidt zich door hun unieke mix van DJing en live optredens. Tijdens hun back-to-back DJ-sets transformeert het podium in een levend kunstwerk, waar de melodieën van Noam’s trompet en Ben’s drumslagen een dynamische en levendige muziekervaring creëren. House, DM, Afro, funk, en disco – elk genre wordt versterkt door de energie van hun live instrumenten.

Het onderscheidende geluid van het duo heeft de podia van diverse gelegenheden betoverd, en het energieke nachtleven van Nederland en de gevarieerde podia in Europa hebben de invloed van het Drumpet DJ Duo gevoeld. Het duo maakt hun opwachting bij privé-evenementen, in clubs en op festivals door heel Europa.

Ze hebben privé-evenementen omgetoverd tot onvergetelijke belevenissen en brengen een innovatieve en elektrische sfeer naar clubs en festivals. Elk optreden is een ontdekkingsreis naar een wereld waar de traditionele grenzen van DJing vervagen en het publiek wordt meegenomen in een omgeving waar elke beat en noot barst van de energie.

Het Drumpet DJ Duo nodigt je uit om deze dynamische muzikale reis te ervaren, waar innovatieve klanken, ritmische beats en de bruisende energie van de Drumpet, met trompet en drums, momenten creëren die blijven hangen lang nadat de nacht ten einde komt.

Video

Drumpet Duo boeken?

Wil je Drumpet Duo boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Drumpet Duo boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 795,-

  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: House, Lounge
  • Speeltijd: Vanaf 1 uur
  • Optioneel: MC/Zanger(es)

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA