DJ PETER SMIT

Veelzijdige & talentvolle DJ – geschikt voor elk evenement!

Zijn specialisme? Het juiste nummer op het juiste moment ten gehore brengen! DJ Peter Smit heeft een enorme muzikale kennis en ervaring in het draaien tijdens bedrijfsevents, bruiloften, modeshows, (sport)evenementen met 20.000 man en in clubs. Hij switcht gemakkelijk van stijl en past zich aan de sfeer aan.

Peter Kan ook in combinatie met een saxofonist, violist, percussionist, MC/vocalist(e) en andere muzikanten geboekt worden!

Peter heeft al meer dan duizend keer gedraaid voor opdrachtgevers als Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, BMW, Ford, Nestlé, Philips, Heineken, alle grote Nederlandse banken, de gemeente Amsterdam en de Rijksoverheid op locaties als het Olympisch Stadion (voor 20.000 man), Thialf, Museumplein (waaronder NYE 2016), Adam Toren (waaronder NYE 2017), Ziggo Dome (op de after show van Drake), Heineken Brouwerij (met Willem- Alexander en Maxima als speciale gasten), Canal Parade – Pride Amsterdam 2019 (op een boot), Beurs van Berlage, Scheepvaartmuseum, Artis, Okura Hotel, Hotel Arena, Panama, Escape, Tivoli, Doornroosje en de Harbour Club in Amsterdam, maar ook in Ibiza

Naast Ibiza draaide hij ook in Opium in Barcelona en is was ook te vinden in o.a. Londen, München, Dresden, Hannover en Frankfurt, maar ook bijvoorbeeld tijdens te EXPO 2017 in Astana. Ook had Peter een residence in een club in San Francisco tijdens zijn studie aan UC Berkeley.

Verder heeft hij in Nederland waarschijnlijk alle kastelen wel een keer gezien tijdens optredens op honderden huwelijken.

Foto's

Info

Bezetting

1 persoon

Genre

Allround, Dance, R&B, House, Deep House, Lounge, Commercieel, Club

Speelduur

in overleg

Optioneel

Geluidstechniek
Saxofonist
Percussionist
MC

VRAAG OFFERTE AAN