DJ Peter Smit

All round DJ Peter – from lounge to all round dance party!

Eclectic DJ Peter is een professionele, ervaren, all round DJ. Zijn specialisme? Het juiste nummer op het juiste moment ten gehore brengen! DJ Peter heeft een enorme muzikale kennis en ervaring in het draaien tijdens bedrijfsevenementen, bruiloften, modeshows, (sport)evenementen met 20.000 man en in clubs. Hij switcht gemakkelijk van stijl en past zich aan de sfeer aan. Hij wordt dus eclectisch DJ genoemd vanwege zijn stijl van draaien. Hij combineert moeiteloos verschillende stijlen muziek, met veel succes!

DJ Peter met live sax
DJ Peter kan ook in combinatie met een saxofonist, violist, percussionist, MC/vocalist(e) en andere muzikanten geboekt worden. Zie hier rechts een video van DJ Peter samen met saxofonist Stan (en kort ook even met percussionist én breakdansers!) Eclectic DJ Peter heeft ook in de internationale DJ-scene gedraaid en op Ibiza, in Barcelona en in andere grote steden als Londen, München, Dresden, Frankfurt en Hannover. Ook draaide hij op EXPO 2017 in Astana (Kazachstan). Deze Eclectic DJ had ook een residentie in een club in San Francisco toen hij een jaar naar UC Berkeley ging.

Een optreden van Peter Smit is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, percussionist of MC!

Video’s

Wat kost DJ Peter Smit?

De prijs van DJ Peter Smit begint bij € 1.350,- inclusief geluid tot 75 personen. Optioneel kun je er een grotere geluidset, licht, podium, special effects en live muzikanten bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

DJ Peter Smit boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van DJ Peter Smit. Wil je DJ Peter Smit boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 1.350,- (inclusief geluid)

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: Vanaf 2 tot 5 uren
  • Optioneel: Saxofonist, Percussionist, Zangeres

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA