DJ Peter Smit

All round DJ Peter – from lounge to all round dance party!

Eclectic DJ Peter is een professionele, ervaren, all round DJ. Zijn specialisme? Het juiste nummer op het juiste moment ten gehore brengen! DJ Peter heeft een enorme muzikale kennis en ervaring in het draaien tijdens bedrijfsevenementen, bruiloften, modeshows, (sport)evenementen met 20.000 man en in clubs. Hij switcht gemakkelijk van stijl en past zich aan de sfeer aan. Hij wordt dus eclectisch DJ genoemd vanwege zijn stijl van draaien. Hij combineert moeiteloos verschillende stijlen muziek, met veel succes!

DJ Peter met live sax
DJ Peter kan ook in combinatie met een saxofonist, violist, percussionist, MC/vocalist(e) en andere muzikanten geboekt worden. Zie hier rechts een video van DJ Peter samen met saxofonist Stan (en kort ook even met percussionist én breakdansers!) Eclectic DJ Peter heeft ook in de internationale DJ-scene gedraaid en op Ibiza, in Barcelona en in andere grote steden als Londen, München, Dresden, Frankfurt en Hannover. Ook draaide hij op EXPO 2017 in Astana (Kazachstan). Deze Eclectic DJ had ook een residentie in een club in San Francisco toen hij een jaar naar UC Berkeley ging.

Een optreden van Peter Smit is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, percussionist of MC!

Video’s

DJ Peter Smit boeken?

Wil je DJ Peter Smit boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

DJ Peter Smit boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 1.000,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: Vanaf 2 tot 5 uren
  • Optioneel: Saxofonist, Percussionist, Zangeres

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA