Crazy Pianos on Tour

Crazy Pianos on Tour maakt van iedere locatie een pianobar!

De bekendste pianoshow van Nederland op jouw evenement? Crazy Pianos on Tour zorgt op iedere locatie voor dezelfde sfeer als de bekende pianobar in Scheveningen. Een waanzinnig live optreden met twee pianisten achter de herkenbare rode vleugels, een drummer en meestal ook een saxofonist. In wisselende samenstelling, zodat de show altijd uniek is. Met een onuitputtelijk repertoire is geen enkel verzoeknummer te gek.

Complete pianobar op jouw evenement
Al sinds de opening van de Crazy Pianos bar in 1999 is deze pianobar al een daverend succes. Door vragen van gasten is het idee ontstaan voor pianoshow on tour. Een spectaculaire show die iedere denkbare locatie kan omtoveren tot een heuse pianobar. Aan alle benodigde entourage is gedacht, waarbij de twee brandweerrode vleugels natuurlijk niet mogen ontbreken.

Een spetterende rollercoaster van piano-entertainment
Bij deze fantastische pianoshow ben je altijd zeker van een frisse show waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. De Crazy pianisten zetten de zaal volledig op zijn kop terwijl ze de swingende songs van artiesten van binnenlandse en buitenlandse bodem ten gehore brengen. Het is een groot feest der herkenning. Stilzitten is onmogelijk! En net als in de pianobar zijn verzoeknummers altijd welkom.

Een optreden van Crazy Pianos on Tour is ook uit te breiden met een professionele allround DJ.

Video’s

Pianoshow Crazy Pianos on Tour boeken?

Wil je Pianoshow Crazy Pianos on Tour boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Crazy Pianos on Tour boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 9.995,-

  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Rock, Dance
  • Speeltijd: 3 x 60 minuten of 1 x 60 en 1 x 75 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA