Great Pianos

Uniek piano entertainment!

De Duelling piano players van Great Pianos hebben in de gekste uithoeken gestaan, van Lutjebroek naar Zuid Afrika en van Bremen tot aan Liverpool. Regelmatig worden we gevraagd om de hele setting in het vliegtuig te laden en de gasten te vermaken in binnen en buitenland.

Great Piano’s onderscheid zich van de overige pianoshows door o.a. te werken met een gehele band en 3 vleugels waarvan we 1 in het midden van de zaal zetten, alles natuurlijk speelt onze pianoband live.

Prachtige show

Licht, geluid en natuurlijk de kenmerkende vleugels worden apart opgebouwd door één van de beste geluidsbureaus van Nederland, die erg veel aandacht geven aan details. Zij staan garant voor een professionele show met technici die exact weten hoe ze de show op hun best kunnen laten zijn.

Great Pianos speelt 2 x 60 minuten binnen 5-uren en is altijd inclusief een te gekke allround DJ.

Video’s

Pianoshow Great Pianos boeken?

Wil je Coverband Great Pianos boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Great Pianos boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 5.795,-

  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Rock, Dance
  • Speeltijd: 2 x 60 minuten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA