Paul Elstak

Paul Elstak is een bekende Nederlandse DJ, producer en radiomaker bekend om zijn bijdrage aan de Nederlandse hardstyle en gabber-scène.

Elstak begon zijn muzikale carrière in de jaren 80 en richtte zich later op de hardstyle en gabber-scène. Hij bracht tal van hits uit waaronder “The Promised Land”, “Don’t Leave Me Alone” en “Life Is Like A Dance”. In 1999 richtte hij het platenlabel ‘Rotterdam Records’ op. Hij heeft ook gewerkt als radiomaker voor verschillende stations in Nederland.

Terugkeer naar hardstyle en gabber-scène
In 2018 bracht Paul Elstak zijn eerste album in 17 jaar uit, genaamd “I Am The Creator Of Hardcore”. Hiermee keerde hij terug naar zijn roots in de hardstyle en gabber-scène.

Persoonlijk leven van Paul Elstak
Naast zijn carrière als bekende DJ en producer is Paul Elstak ook actief als vrijwilliger voor goede doelen zoals inzamelingen tegen spierziekte ALS. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen.

Populaire en invloedrijke figuur in Nederlandse hardstyle en gabber-scène
Paul Elstak is een van de meest populaire en invloedrijke figuren in de Nederlandse hardstyle en gabber-scène en heeft een grote schare fans over de hele wereld. Hij wordt gezien als een pionier in het genre.

Video’s

Paul Elstak boeken?

Wil je DJ Paul Elstak boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een bekende artiest, coverband, DJ of andere entertainment professionals boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een bekende zanger, zangeres of zanggroep op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte bekende artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Paul Elstak boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: Prijs op aanvraag

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Hardstyle, Happy Hardcore
  • Speeltijd: 1 x 60 minuten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA