Dupa Trio

Een uniek en stijlvol jazz trio!

Dit unieke jazz trio speelt voornamelijk muziek uit de roaring twenties en swing era en zorgt voor een vrolijke en feestelijke sfeer.

Deze jazzsensatie bestaat uit: Hila (zang en contrabas), Alexandros (gitaar) en Noam (Trompet).
Hila is een geweldige zangeres die onlangs haar master jazz aan het Conservatorium van Amsterdam heeft afgerond. Ze heeft een prachtige warme stem en het feit dat ze tegelijkertijd zingt én contrabas speelt maakt haar uniek!

Ze wordt begeleid door Alexandros op gitaar en door Noam op trompet. Samen creëren ze een dynamische en kleurrijke muzikale sfeer die je terugvoert in de tijd naar de gouden eeuw van de jazzmuziek.
De band speelt diverse muziekstijlen binnen het Jazz genre. Vrolijke muziek uit de jaren twintig, mooie ballads en zwoele bossa-nova nummers. Het muzikale aanbod van Dupa Trio speelt geheel akoestisch en zijn daarom ook mobiel inzetbaar. Dupa Trio voegt dat jazzy gevoel toe aan jouw evenement!

Dupa Trio is uit te breiden met een sfeervolle allround DJ.

Video’s

Jazz band Dupa Trio boeken?

Wil je jazz band Dupa Trio boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Dupa Trio boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 1.150,-

  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: Jazz
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Sfeervolle DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA