Belinda Vermeer

Sopraan Belinda Vermeer heeft een bruikbare stemomvang van 5 octaven en is gespecialiseerd in zowel klassieke als lichte muziek.

Ze komt uit een hecht gezin met liefde voor het vak. Ze is afgestudeerd aan de Dutch Academy for Performing Arts, waar zij als vocalist is opgeleid in diverse stijlen muziek. Na in de finale van TV-Programma “Holland’s Got Talent (2011)” te hebben gestaan, trad zij als
soliste onder meer op tijdens de 2de theater tournee van de muziekformatie “L.A. The Voices”.

Ze heeft voor de Koninklijke familie opgetreden in het Beatrix theater en in Carré gestaan. Belinda zingt beroemde werken uit Opera, Musical, Film en Operette, klassiekers als “Time to Say Goodbye” en “You raise me up” uit het Cross-Over genre, Jazz songs die we kennen van onder andere Frank Sinatra en Nat King Cole en tevens pareltjes uit het oeuvre van de Nederlandstalige muziek.

Ook heeft ze ook een aantal eigen nummers uitgebracht, waaronder het prachtige “Ik laat je gaan”, “het Ja-woord”, speciaal ontwikkeld voor bruidsparen en het romantische “Ik leef weer door jou” als ode aan de liefde. Ze is overal te beluisteren via streamingsdiensten zoals Apple Music en Spotify en te zien- en horen op haar eigen Youtube-kanaal.

In bioscoopfilms is Belinda ook regelmatig te horen. Voor diverse animatiefilms heeft ze een scala aan verschillende karakters een stem gegeven. Ook de liedjes in de films zijn geschreven of vertaald en ingezongen door Belinda.

Belinda: “Bij ons thuis werd altijd muziek gemaakt. Van kleins af aan vond ik het al geweldig om naar mijn ouders te luisteren als zij aan het werk waren. Spelenderwijs werd op die manier de ene na de andere aria als het ware met de paplepel naar binnen gegoten.”

Belinda treedt dus niet alleen solo op, maar ook nog steeds met haar ouders in de gelegenheidsformatie La Familia.

Er zijn verschillende mogelijkeden:
– Huwelijksceremonie (3 liedjes in overleg)
– Huwelijksreceptie ‘Easy listening’
– Huwelijks- of zakelijk diner entertainment (2 x 20/30 minuten orkestband en eventueel pianist)
– ‘A Votre Toast’, de beste opera-aria’s voor zakelijke evenementen (1 x 25 minuten)
– ‘Diner Vocale’, dinnershow style intermezzo’s tussen de gangen (3 x 15 minuten)
– Of geheel op maat, we gaan graag met je in gesprek.

Video’s

Zangeres Belinda Vermeer boeken?

Wil je Zangeres Belinda Vermeer boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een zanger of zangeres op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Belinda Vermeer boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 1.595,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Opera, Klassiek, Easy listening
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Pianist

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA