Emmaly Brown

Emmaly Brown is een veelzijdige zangeres, actrice en rasentertainer met een krachtige en verpletterende stem!

Begin dit jaar trad Emmaly Brown op in de Amsterdamse Club Dauphine. Tijdens haar optreden werd de 20 jarige Emmaly gespot door verschillende producers en talentenscouts. Na dit optreden wilde al deze mensen met haar samenwerken, haar talent viel op. Sinds die tijd is ze hard bezig haar eigen muziek op te nemen.

Emmaly Brown deed in 2014 mee aan het succesvolle tv-programma The Voice Of Holland. Na de auditie-rondes heeft ze gekozen voor het team van Trijntje Oosterhuis.

Met het nummer Titanium van David Guetta, die ze bij Evers staat op… op radio 538 al te gehore heeft gebracht, scoorde ze binnen een week meer dan 200.000 views op youtube. Emmaly was duidelijk een van de populairste kandidaten en heeft nog veel meer in huis.

Na de uitzending stroomde de aanvragen binnen en Emmaly Brown boeken is vanaf nu mogelijk. Ze is een veelzijdige zangeres die te boeken is voor een solo show, een combi andere muzikanten of een dinnershow.

Video’s

Emmaly Brown boeken?

Wil je Zangeres Emmaly Brown boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een zanger of zangeres op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Emmaly Brown boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 795,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Pianist, Gitarist, DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA