Emmaly Brown

Emmaly Brown is een veelzijdige zangeres, actrice en rasentertainer met een krachtige en verpletterende stem!

Begin dit jaar trad Emmaly Brown op in de Amsterdamse Club Dauphine. Tijdens haar optreden werd de 20 jarige Emmaly gespot door verschillende producers en talentenscouts. Na dit optreden wilde al deze mensen met haar samenwerken, haar talent viel op. Sinds die tijd is ze hard bezig haar eigen muziek op te nemen.

Emmaly Brown deed in 2014 mee aan het succesvolle tv-programma The Voice Of Holland. Na de auditie-rondes heeft ze gekozen voor het team van Trijntje Oosterhuis.

Met het nummer Titanium van David Guetta, die ze bij Evers staat op… op radio 538 al te gehore heeft gebracht, scoorde ze binnen een week meer dan 200.000 views op youtube. Emmaly was duidelijk een van de populairste kandidaten en heeft nog veel meer in huis.

Na de uitzending stroomde de aanvragen binnen en Emmaly Brown boeken is vanaf nu mogelijk. Ze is een veelzijdige zangeres die te boeken is voor een solo show, een combi andere muzikanten of een dinnershow.

Video’s

Wat kost Emmaly Brown?

De prijs van Emmaly Brown begint bij € 795,- zonder geluid en licht. Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ of live muzikant bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Emmaly Brown boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Emmaly Brown. Wil je Emmaly Brown boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte zangeres en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 795,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Pianist, Gitarist, DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA