Suite Louise

Deze stijlvolle jazzy popband speelt tijdloos, herkenbaar pop- en jazzrepertoire in eigen sfeervolle jazzy arrangementen.

Als een veel gevraagde act in binnen- en buitenland weten de leden van Suite Louise als geen ander hoe ze hun publiek geboeid kunnen houden en maken ze op ieder evenement een onvergetelijke indruk. Easy listening op de achtergrond of een concert op de voorgrond, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Nummers van o.a. Frank Sinatra, Nat King Cole, maar ook songs van o.a. Ed Sheeran, Mendez, Miley Cyrus, Britney Spears en vele andere artiesten passeren de revue in frisse eigentijdse jazzy arrangementen.

Suite Louise is er in kwartet (met drummer) of trio variant (zonder drummer).

Suite Louise is uit te breiden met een sfeervolle allround DJ.

Video’s

Jazzy popband Suite Louise boeken?

Wil je Suite Louise boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Suite Louise boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 1.995,-

  • Bezetting: Vanaf 3 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Easy listening
  • Speeltijd: 3 x 45 minuten
  • Optioneel: Allround DJ, extra muzikanten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA