Suite Louise

Deze stijlvolle jazzy popband speelt tijdloos, herkenbaar pop- en jazzrepertoire in eigen sfeervolle jazzy arrangementen.

Als een veel gevraagde act in binnen- en buitenland weten de leden van Suite Louise als geen ander hoe ze hun publiek geboeid kunnen houden en maken ze op ieder evenement een onvergetelijke indruk. Easy listening op de achtergrond of een concert op de voorgrond, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Nummers van o.a. Frank Sinatra, Nat King Cole, maar ook songs van o.a. Ed Sheeran, Mendez, Miley Cyrus, Britney Spears en vele andere artiesten passeren de revue in frisse eigentijdse jazzy arrangementen.

Suite Louise is er in kwartet (met drummer) of trio variant (zonder drummer).

Suite Louise is uit te breiden met een sfeervolle allround DJ.

Video’s

Wat kost Suite Louise?

De prijs van Suite Louise begint bij € 2.195,- inclusief geluid tot 150 personen. Optioneel kun je er een grotere geluidset, licht, podium en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Jazz trio Suite Louise boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Suite Louise. Wil je Suite Louise boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikt jazz trio en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 2.195,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: Vanaf 3 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Easy listening
  • Speeltijd: 3 x 45 minuten
  • Optioneel: Allround DJ, extra muzikanten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA