Gold Collective

Akoestische band met zangeres gitariste, contrabassist en percussionist. Een gouden mix van hits.

Gold Collective is een professionele coverband met akoestische instrumenten, met een perfecte mix van ‘hits allertijden’. Een compacte band bestaande uit een jonge zangeres-gitariste, percussionist en een ervaren contrabassist.

Te boeken voor alle soorten gelegenheden, van achtergrond tot meezingers. Dankzij een gouden mix aan hit repertoire toegankelijk voor alle leeftijden. Het repertoire is zo samengesteld dat echt iedereen in het publiek kan genieten en met een glimlach naar huis gaat.

Dankzij haar deelname aan de Voice of Holland heeft de muzikale carrière van de zangeres een zet gekregen. Optredens voor particuliere en zakelijke evenementen, optredens voor vakantieparken of festivals. Daarnaast niet wars van eigen werk. De songs zijn dan ook bewerkt door de zangeres-gitariste & de bandleden zoals ze het zelf het liefste spelen.

Ook zeer ervaren in het verzorgen van de perfecte bruiloftsmuziek (ook ceremonie). Geboekt voor particuliere of zakelijke evenementen op elk moment van de dag: van ontbijt tot avondfeest.

Alle muzikanten zijn beroepsmuzikanten die met passie en plezier komen spelen.

EXTRA ENTERTAINMENT: Zanger-toetsenist
Wilt je extra uitpakken? Boek dan de zanger-pianist erbij! Het trio is uit te breiden met hun zanger-pianist. Hij voegt extra dansbare nummers toe aan de band van soul/funky repertoire of een mooie Motown classics. Ook is het mogelijk deze formatie extra lang te laten spelen: 4 x 45 minuten.

Gold Collective is uit te breiden met een sfeervolle allround DJ.

Video’s

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 1.500,-

  • Bezetting: 2, 3 of 4 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Easy listening
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Allround DJ, extra zanger/pianist

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens