Jazz Trio Born

Jazz trio Born is een jazzband met een eigentijdse uitstraling en sound.

Jazz trio BORN, onder leiding van Born Sanders, combineert een eigentijdse uitstraling en een catchy jazz sound met een flinke dosis “feelgood”-energie. De moderne grooves van het trio zijn heerlijk als achtergrondmuziek op een galadiner maar ook geschikt om op te dansen wanneer het dessert van tafel is.

Jazz trio BORN frist oude klassiekers op, maakt jazzy versies van bekende popliedjes en speelt en componeert eigen repertoire. Awarduitreikingen en andere officiële programma’s worden door het jazz trio extra feestelijk door speciale tunes waarmee ze altijd de juiste toon zetten.

Het grote broertje van jazz trio BORN, is BORN XL: een “big” begeleidingsband voor vele bekende artiesten.

Een optreden van Jazz trio Born is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist en Vintage DJ!

Video’s

Jazz Trio Born boeken?

Wil je jazzband boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Jazz Trio Born boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 1.895,-

  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: Jazz
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Saxofonist, Zanger(es), Vintage DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA