The Beards

Dit talentvolle trio neemt je mee in een muzikale rit langs de jaren ’60 tot het heden – op een gepast volume!

The Beards zijn een talentvol muzikaal trio afkomstig uit Noordwijk aan Zee. Gewapend met drie gitaren en een altijd strakke drummodule nemen zij je mee in een rit langs de jaren ’60 tot het heden.

Van The Beatles en Frank Sinatra tot aan Daft Punk en Amy Winehouse… de mannen van The Beards zorgen altijd weer voor een feest der herkenning!

Bij The Beards worden alle instrumenten elektronisch uitgestuurd waardoor ze het volume moeiteloos kunnen aanpassen aan de gelegenheid. Van achtergrond tijdens het diner – tot het middelpunt van elk feest! De groep is ook te boeken in een grotere bezetting met bijvoorbeeld een pianist, saxofonist of allebei!

The Beards is uit te breiden met saxofonist en een sfeervolle allround DJ.

Video’s

Akoestische act The Beards boeken?

Wil je Coverband The Beards boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

The Beards boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 2.295,-

  • Bezetting: 2 of 3 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Easy listening
  • Speeltijd: 2 x 45 minuten of 3 x 45 minuten
  • Optioneel: Allround DJ, saxofonist

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA