Danny Vera

Danny Vera is een van de meest veelzijdige en getalenteerde muzikanten van Nederland.

Met zijn kenmerkende stem, retro-geluid en tijdloze nummers heeft hij een unieke plek veroverd in de Nederlandse muziekscene. Of het nu gaat om rock, country, blues of ballads, Danny Vera weet altijd te raken met zijn muziek.

Het begin
Danny Vera begon zijn muzikale carrière al op jonge leeftijd. Hij speelde in verschillende bands en bracht in 2003 zijn eerste solo-album uit. Met de jaren ontwikkelde hij zijn eigen stijl en sound, die steeds meer fans aan zich wist te binden. Inmiddels heeft hij al meer dan tien albums op zijn naam staan en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld.

Roller Coaster
Een van de grootste hits van Danny Vera is het nummer “Roller Coaster”, dat in 2019 op nummer 1 belandde in de Top 2000 van Radio 2. Maar zijn repertoire is veel breder dan dat. Hij schrijft en zingt nummers over de liefde, het leven en de dood, en weet altijd te ontroeren met zijn teksten en muziek. Daarnaast is hij ook een begenadigd gitarist, die zijn instrument als geen ander weet te bespelen.

The Streamers
Sinds 2021 is Danny ook onderdeel van de ‘gelegenheidsformatie’ The Streamers.

Video’s

Wat kost Danny Vera?

De prijs van Danny Vera is op aanvraag en afhankelijk van het type evenement. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Danny Vera boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Danny Vera. Wil je Danny Vera boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte bekende zanger en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: Prijs op aanvraag

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: Diverse bezettingen
  • Genre: Rock, Country, Blues
  • Speeltijd: 1 x 60 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA