Marcel Fisser Band

Marcel Fisser is een sessiegitarist voor talloze Nederlandse en Vlaamse artiesten. Hij heeft live getourd met o.a Alain Clark, Mathilde Santing, Ruth Jacott en Shirley Bassey, Dana Winner.

Als bandleider van de Marcel Fisser Band begeleidt hij o.a. de concerten Muziekfeest van het Jaar en Beste Zangers Live. En ook de solo artiesten zoals Floor Jansen, Jan Smit en Nick & Simon.

Marcel werkt als muziekproducer bij het Televisie programma Hazes Is De Basis en Beste Zangers, waar verschillende hits uit voortgekomen zijn. De wel bekende nummers: ‘Duurt Te Lang’ – Davina Michel, ‘Pa Olvidarte’ – Emma Heesters & Rolf Sanchez, ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ – Andre Hazes en ‘Door De Wind’ – Miss Montreal.

Gaande jaren gaat de focus steeds meer naar componeren en produceren. Dit doet hij o.a voor Andre Hazes, Belle Perez, Piet Junior, Frans Duijts, Ginger, Wolter Kroes, Senna en Gerard Joling, Laura Lynn.

De invloed van de liefde voor de country, country/pop/rock is altijd wel een beetje te horen in de producties die ik doe aan de stijl van gitaar spelen en de samenzang in de koortjes.

Een optreden van Marcel Fisser Band is ook uit te breiden met een professionele allround DJ.

Video’s

Marcel Fisser Band boeken?

Wil je Marcel Fisser Band boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Marcel Fisser Band boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: Prijs op aanvraag

  • Bezetting: Vanaf 4 personen
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA