Holland Showband

De Holland Showband is de vaste begeleidingsband van Frans Bauer en werkt mee aan talloze concerten en theatershows. De muzikale leiding is in handen van Merijn Nelemans, tevens oprichter van de Holland Showband.

Naast Frans Bauer hebben onze muzikanten met tal van andere artiesten op het podium gestaan: Dana Winner, Gers Pardoel, Danny de Munk, Leonie Meijer, Erik Mesie, Dean Saunders, Ali B, Ellen ten Damme, Peter Koelewijn, Frans Duijts, Stef Ekkel, Dennie Christian… Aan ervaring geen gebrek!

De Holland Showband heeft betreffende artiestenbegeleiding een flexibele bezetting. De band bestaat uit 5 doorgewinterde muzikanten, die een strakke muzikale basis neerzetten. Naargelang het repertoire, kan de band eventueel worden uitgebreid met backing vocals, blazers, percussie en andere instrumentalisten. De Holland Showband werkt enkel samen met professioneel ingestelde muzikanten en technici.

Arrangementen voor de bandleden kunnen op bestelling worden aangeleverd. Ditzelfde geldt voor eventuele begeleidingstracks, waarop onze apparatuur is voorbereid. Ook repetities en een doorloop behoren tot de vele mogelijkheden. Met de Holland Showband kunt u echt alle kanten op!

Naast een begeleidingsband is de Holland Showband ook een spetterende coverband en dus een graag geziene gast op bedrijfsfeesten, bruiloften, feesttenten en festivals. De 6 rasmuzikanten hebben maar één doel: FEEST!

De band bestaat standaard uit een super strakke ritmesectie, gitarist/zanger en zangeres. Het zestal wordt compleet gemaakt met 2 toetsenisten… Een unicum in Nederland! Door deze bezetting kan de Holland Showband elke muziekstijl aan.

De Holland Showband zet bij u de tent op zijn kop! Waar andere bands na 3 sets de handdoek in de ring gooien, gaat de Holland Showband nog even door.
U krijgt standaard 4 sets die u naar eigen wensen mag indelen. Een rustig setje tijdens een diner voordat het feest losbarst of langer door tot in de kleine uurtjes? Eén ding is zeker… U krijgt te allen tijde waar voor uw geld!

De Holland Showband is flexibel… Al uw wensen worden voorafgaand met u besproken.
Wilt u een bepaald nummer horen of houden de gasten van dance of Nederlandstalig? Hier houdt de band rekening mee tijdens het opstellen van de setlist! Geldt er een bepaalde dresscode voor de gasten? Ook de Holland Showband past zich aan!

Nog meer show?!
Overweeg dan eens om de Holland Showband uit te breiden met onze 4-koppige blazerssectie! Deze professionals staan te springen om ons te versterken!

Met de live blazers krijgen disco & soul een gouden randje en hedendaagse hits een verrassende wending! Onze blazerssectie is strak en sexy! Deze mannen zijn echter ook gespecialiseerd in aanstekelijke, funky danspasjes en polonaises… PARTY GUARANTEED!

Een optreden van Holland Showband is ook uit te breiden met een professionele allround DJ.

Video’s

Holland Showband boeken?

Wil je Holland Showband boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Holland Showband boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 3.995,-

  • Bezetting: Vanaf 5 personen
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: 4 x 45 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA