Jimmy van den Nieuwenhuizen Band

De Jimmy van den Nieuwenhuizen Band is dé begeleidingsband die speelt met de artiesten van nu. Deze energieke band onder leiding van drummer Jimmy is onder andere bekend van de Vrienden van Amstel LIVE, The Streamers en tv-programma’s als Paul Pakt Uit en De Uitmarkt: Mooier Dan Ooit.

Ruim 10 jaar geleden ontstaan uit de vaste band van Roel van Velzen, maar inmiddels is er geen Nederlandse artiest te bedenken waar Jimmy en zijn band niet mee gespeeld hebben. Met een eigen sound en een goede scheut rock ’n roll speelt deze band elk gewenst repertoire in elke gewenste configuratie.

Van een 6-mans band tot een 40-koppig orkest, niets is onmogelijk. De standaard bezetting bestaat uit 9 à 10 personen inclusief backing vocals en eventueel percussie. Deze bezetting is uit te breiden naar de L bezetting met blazerssectie, de XL bezetting met strijkkwartet erbij of de XXL bezetting met maar liefst 40 muzikanten.

Dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijke configuraties, de band is altijd in overleg samen te stellen. Met Jimmy als musical director zijn er in ieder geval mogelijkheden en creatieve ideeën in overvloed. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Een optreden van Jimmy van Nieuwenhuizen Band is ook uit te breiden met een professionele allround DJ.

Video’s

Jimmy van den Nieuwenhuizen Band boeken?

Wil je Jimmy van den Nieuwenhuizen Band boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Jimmy van den Nieuwenhuizen Band boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: Prijs op aanvraag

  • Bezetting: Van 6 tot 40 personen
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA