New Amsterdam Orchestra

Waar de meeste orkesten zich richten op een of meerdere muziekstijlen, richt het New Amsterdam Orchestra zich op ALLE muziekstijlen. Pop, Klassiek, dance, salsa, rock, R&B, soul, jazz, wereldmuziek : elke stijl klinkt alsof dat het enige is wat ze ooit gespeeld hebben.

New Amsterdam Orchestra kent daarnaast vele verschillende bezettingen, van 4 tot 100 man. Want ieder concert is anders, elk publiek is anders, elke locatie en ieder budget is anders.

Het orkest is altijd op zoek naar de nieuwste generatie top musici, arrangementen en artiesten. In totaal meer dan 100 nationale gastsolisten staan inmiddels op de begeleidingslijst waaronder Ilse de Lange, Alain Clark, Waylon, Xander de Buisonje en vele anderen. Maar ook internationale namen als Chaka Khan, Patrick Bruel en Jocelyn Brown deelden het podium met New Amsterdam Orchestra. Onderscheidend is bovendien dat New Amsterdam Orchestra complete creatieve concepten, programmering, invulling en productie kan verzorgen van concerten, benefietgala’s en corporate events.

The New Amsterdam Orchestra is in 1998 opgericht door multi-instrumentalist, producer, componist en arrangeur Stephan Geusebroek. Altijd op zoek naar nieuwe manieren om muzikale culturen en stijlen bij elkaar te brengen, stichtte hij een orkest van professionals die net zo flexibel en gedreven waren als Stephan zelf.

Al snel kwam het orkest onder de aandacht van grote evenementen- en concert bureaus, waar grotere budgeten voorhanden waren. Zodoende kon samenwerking gezocht worden met aansprekende gastsolisten als Candy Dulfer, Dinand Woesthoff, Janine Jansen, Trijntje Oosterhuis, Chaka Khan en nog veel meer. Maar budget is één. Creativiteit is een ander verhaal. En dat is precies de onderscheidende waarde van Stephan Geusebroek als muzikaal leider, arrangeur, dirigent en producent. De filosofie achter het orkest : geef je publiek en je opdrachtgevers iets totaal vernieuwends én iets wat ze kennen, maar breng het op een onderscheidende, hoogkwalitatieve, verrassende manier. En die verrassing kan liggen in de samenstelling van het orkest, van een twaalfmans begeleidingsband tot een compleet symfonieorkest. Van strijkersensemble tot jazzbig-band. Met of zonder strijkers. Met of zonder dansers. Of de verrassing kan liggen in de keuze van de gastartiesten, eventuelle duetten en vooral de arrangementen. Of de locatie : Stephan heeft op de meest uiteenlopende plekken gespeeld, van Paradiso, Ahoy, de Amsterdam Arena tot aan de Acroplis in Athene toe. Voor ieder concert of evenement zoekt en vind hij de perfecte locatie.

The New Amsterdam Orchestra heeft op vele, grote toonaangevende podia gestaan : Het Concertgebouw, Carré, Ziggo Dome, Giro 555 Concert op de Amsterdamse Dam ( bijgewoond door 30.000 man en live door meer dan 4 miljoen mensen bekeken ), Because I am a girl- en Girls First Concerten ( meer dan 30.000 bezoekers en 1 miljoen kijkers ), 25-jarig Jubileum koningin Beatrix op het Maliveld en nog veel meer. Maar ook op de kleinere podia voelt New Amsterdam Orchestra zich thuis. Het gaat immers om de kwaliteit. En die is altijd hoog, of het nu gaat om de 4 persoons bezetting of de symfoniebezetting met 100 man.

Video’s

New Amsterdam Orchestra boeken?

Wil je New Amsterdam Orchestra boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een begeleidingsband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

New Amsterdam Orchestra boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 7.250,-

  • Bezetting: Van 4 tot 100 personen
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA