Bas Peters

Bas zorgt voor een muzikaal sfeervolle avond waarbij een breed scala aan stijlen (licht klassiek, jazz, pop, opera, filmmuziek) voorbij komen. Hij past zich hierbij aan de gasten en de sfeer van de gelegenheid.

Wat betreft stijlen is Bas een zeer breed aangelegd pianist. Zo speelt hij:
Licht klassiek (Satie, Chopin, Debussy ed)
Jazz (standards)
Easy Listening (God only knows, Sitting on the Dock of the Bay, Let’s stay together)
Pop (Beatles, Michael Jackson, Queen, Coldplay, hedendaags ed)
Alternatief (Radiohead, Joni Mitchell, Bon Iver, ed)
Musical (Westside Story, Phantom of the Opera ed)
Film/TV (Amelie, Intouchables, Game of Thrones, ed)

Bas speelt al zo’n 6 jaar bij restaurant Pasta e Basta. Dat is een restaurant waar de bediening optreedt voor de gasten waarbij hij de zangers en zangeressen begeleidt in diverse stijlen. Daarnaast vult hij de avonden muzikaal op waarbij hij zijn spel aanpast op de sfeer van de avond. Meestal begint hij de avond rustig met lichte klassiek/jazz en bouwt dit gedurende de avond op naar gezellige meezingers.

Naast uitvoerend pianist is hij componist voor reclames, theater en bands maar het live spelen voor publiek zal altijd een van zijn passies blijven.

Op aanvraag kunnen er ook zangers of zangeressen meegenomen worden.

Video’s

Pianist Bas Peters boeken?

Wil je Bas Peters boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een band, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een akoestische act, zoals een duo, trio of quartet op je evenement kun je een sfeervol bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksdag organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte akoestische artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Pianist Bas Peters boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 495,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Licht klassiek, jazz, pop, opera, filmmuziek
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Zanger(es)

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA