Kim de Boer

Zowel vocaal als achter de piano is Kim de Boer een virtuoos!

Een muzikant in hart en nieren en een fantastische zangeres en entertainer. Deze vrouw heeft uiteenlopend publiek op menig feest en bedrijfsevent in haar eentje vermaakt. En u kunt ervan uitgaan dat dat geen makkelijke taak is als soloartiest. Daarom is Kim geschikt voor iedere feestelijke gelegenheid.

Het grote publiek kent Kim de Boer als finalekandidaat van The Voice of Holland. Ze deed mee aan het eerste seizoen in 2010 en viel meteen op met haar geheel eigen versie van Adam Lamberts hit ‘What do you want from me’, waarvoor alle vier de juryleden tijdens de blind auditions hun stoel omdraaiden. Kim koos voor coach Angela Groothuizen en behaalde de derde plek in de finale.

Met haar oogverblindende witte vleugel brengt Kim een verrassend repertoire dat varieert van The Jackson 5 tot aan Bob Marley en van Bruno Mars tot aan Stevie Wonder… voor iedereen heerlijk herkenbaar!

Kim de Boer is uit te breiden met een sfeervolle allround DJ en is ook te boeken in bandformatie onder de naam Tenue the Ville.

Video’s

Zangeres Kim de Boer boeken?

Wil je Kim de Boer boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Kim de Boer boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 1.195,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Top 40, Pop, Easy listening
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Allround DJ, extra muzikanten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA