KIM DE BOER

Kim de Boer, bekend van The Voice: een fantastische zangeres/pianiste voor elk feest, ceremonie of evenement!

Met haar auditie bij The Voice of Holland maakte Kim de Boer een onvergetelijke indruk. Achter de piano speelde ze een prachtige versie van het liedje What Do You Want From Me. Na afloop riep jurylid Jeroen van der Boom enthousiast ‘Waar heb jij al die tijd gezeten!?’
‘In Sint Pancras,’ antwoordde ze ad rem.

De liefde voor muziek begon al op jonge leeftijd. Toen Kim 6 jaar oud was, kroop ze achter de piano en schreef ze al vele verhaaltjes en gedichten. Later werden dit songteksten, die zich ontplooiden tot liedjes. Haar talent blijft niet onopgemerkt en ze komt terecht op het conservatorium in Alkmaar, waar zij met vlag en wimpel haar zangopleiding voltooid.

Tegenwoordig doet Kim wat zij het liefste doet; muziek maken vanuit haar hart en mensen blij maken! Ze is een veelgevraagde artiest in binnen- en buitenland. Samen met haar prachtige vleugel, brengt Kim een heerlijk herkenbaar repertoire dat varieert van The Jackson 5 tot aan Bob Marley en van Bruno Mars tot aan Stevie Wonder.

In 2020 maakt ze opnieuw grote indruk op de jury van TV-show We Want More, met haar versie van Always Remember Us This Way (Lady Gaga). De jury stemt haar unaniem naar de halve finale!

Een optreden van Kim de Boer is ook uit te breiden met een allround DJ en/of muzikanten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Video's

Foto's

Info

Bezetting

Diverse opties

Genre

Easy-listening, Pop, Soul, Top 40, Disco, Lovesongs

Speelduur

Diverse opties

Optioneel

Geluidstechniek
Allround DJ
Muzikant(en)

VRAAG OFFERTE AAN