Ruth Jacott

Ruth Jacott is al decennialang een bekend gezicht in de Nederlandse muziekindustrie. Met hits als Hartslag, Vrede, Leun Op Mij, Ik Ga Door en Blijf Bij Mij heeft zij zich recht in de harten van Nederland gezongen.

Vanaf haar eerste prijs op het Knokke Festival in 1986 is Ruth Jacott niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Na haar succesvolle musicaldebuut in Cats en A Night at the Cotton Club, vertegenwoordigde Ruth in 1993 Nederland op het Eurovisie Songfestival en behaalde met Vrede de zesde plaats. Haar talent werd beloond met een Zilveren Harp, Gouden Harp en Edison Publieksprijs.

Een veelzijdige artiest
Ruth Jacott is niet alleen een zangeres, maar ook een performer. Ze staat bekend om haar spectaculaire liveshows en heeft meerdere succesvolle theatertournees gehad. In 2007 bracht ze de show A Touch Of Latin uit, die later op DVD verscheen. Hetzelfde seizoen speelde Ruth de titelrol in Billie Holiday, waarmee ze de John Kraaijkamp Musical Award won voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical. In 2009 begon Ruth met haar eigen productie Passie, waarbij ze door heel Nederland reisde. In 2011 startte ze samen met V&V Entertainment de theaterproductie Simply The Best, waarin ze de liedjes van haar muzikale heldinnen uit soul en jazz zong.

Nieuwe muziek en theatertours
Ondanks haar lange carrière blijft Ruth Jacott nieuwe muziek uitbrengen. In 2014 verscheen haar nieuwe single Verliefd Verward, gevolgd door Hou Van Mij en het album Ik Adem Je In. In 2015 bracht ze de singles Laat Me en Iets uit. In 2017 ging Ruth op tournee met shows onder de naam RUTH, waarbij ze zestig concerten door het hele land gaf. In 2019 bracht ze de single De Jaren Gaan Voorbij uit in aanloop naar haar nieuwe theatertour “Ruth Live”.

Video’s

Ruth Jacott boeken?

Wil je Ruth Jacott boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een bekende artiest, coverband, DJ of andere entertainment professionals boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een bekende zanger, zangeres of zanggroep op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte bekende artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Ruth Jacott boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 5.950,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround, Nederlandstalig
  • Speeltijd: 1 x 30 minuten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA