Skip to main content

Of het nu gaat om een sprookjesachtige bruiloft of een sprankelend bedrijfsfeest, de juiste muziek kan de sleutel zijn tot een onvergetelijke ervaring. Als toonaangevend boekingskantoor presenteren wij met trots onze top 10 beste allround DJ’s van Nederland. Deze ervaren en professionele allround DJ’s staan garant voor een feest dat je gasten nog lang bij zal blijven. In dit artikel kijken we niet alleen naar onze exclusieve selectie, maar ook naar de aandachtspunten bij het boeken van een DJ voor jouw evenement!

Dit is de Top 10 Beste Allround DJ’s:

1. DJ Michiel
DJ Michiel krijgt door zijn strakke en vlotte manier van mixen en presenteren iedere zaal al meer dan 25 jaar op zijn kop!

2. DJ Miss Brown
DJ Miss Brown ziet er altijd stijlvol uit en weet het publiek met haar muziekkeuze te triggeren.

3. DJ Joost Vetter
Veelzijdige & talentvolle DJ – geschikt voor elk evenement!

4. DJ Johnny G
Johnny G is een echte entertainer. Hij is een allround DJ en beheerst vrijwel elke stijl; van Dance naar Urban en van de Sixties tot de Top40.

5. DJ Freek-F
Deze hitmaestro is de perfect DJ voor jouw feest. Freek is een ervaren party DJ met een groot aanbod van muziekstijlen.

6. DJ Psiertje
DJ Psiertje – een unieke en veelzijdige DJ! Ze draait veel internationaal en is gespecialiseerd in allround, lounge en EMD/House.

7. DJ Rene K
DJ Rene K is een veelzijdige een veelgeboekt Allround DJ en is geschikt voor alle soorten events! Er is geen genre wat Rene niet kan draaien!

8. DJ Charles
Charles heeft meer dan 25 jaar ervaring als DJ, een echte PRO dus! Bijzonder aan Charles is dat hij als een van de weinige ook heel goed jazz kan draaien.

9. DJ Job Jesse
Van Milaan tot Maaskantje, hij heeft ervoor gezorgd dat er al heel wat dansvloeren versleten zijn! Hij kan alles draaien, maar wordt het meest gelukkig van guilty pleasures!

10. DJ Peter Smit
Eclectic DJ Peter is een professionele, ervaren, all round DJ. Zijn specialisme? Het juiste nummer op het juiste moment ten gehore brengen!

Waar moet ik aan denken bij het boeken van een Allround DJ?

1. Bespreking van muziekwensen
Een goede Allround DJ begint met een bespreking van jullie muziekwensen. Ondanks dat je erop kan vertrouwen dat een DJ inspeelt op de sfeer en de gasten, is het altijd mogelijk om specifieke (muziek)wensen met ons te bespreken. Zo kan het zijn dat jullie bepaalde nummers absoluut wel óf niet willen horen op jullie feest.

2. Ervaring en professionaliteit
Kies voor DJ’s met aantoonbare ervaring en professionaliteit. Onze DJ’s hebben een trackrecord van succesvolle evenementen en begrijpen het belang van de interactie en de juiste muziek op het juiste moment.

3. All-inclusive service
Als boekingskantoor nemen wij graag de zorg uit handen. Van een mooie DJ booth tot professionele geluidsset, van indrukwekkende lichtshow tot verlichte dansvloer, we zorgen voor alles. Dit stelt jullie in staat om te genieten van het feest zonder je zorgen te maken over de details. Wij houden van duidelijk communicatie, heldere prijzen en geen verrassingen achteraf. Wel zo fijn!

4. Uitbreidingsmogelijkheden
Voeg een extra dimensie toe aan je feest door een DJ uit te breiden met live muzikanten zoals een saxofonist, percussionist of een MC/zangeres. Het toevoegen van live muzikanten is een waardevolle en zal zorgen voor een extra mooie belevenis van het evenement!

5. Lichtshow en geluidsset
Een goede lichtshow en geluidsset zijn essentieel voor de sfeer. Wij zorgen voor hoogwaardige apparatuur om ervoor te zorgen dat het geluid kristalhelder is en de dansvloer wordt verlicht met een indrukwekkende lichtshow.

Het boeken van de perfecte DJ voor je bruiloft of bedrijfsfeest is een waardevolle investering in de algehele ervaring van het evenement. Met onze top 10 beste allround DJ’s en onze toewijding om alles van A tot Z te regelen, ben je verzekerd van een onvergetelijk feest waarover nog lang zal worden nagepraat.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jullie speciale dag nog specialer kunnen maken.

Jeff

Bookings & Artist Manager