Skip to main content

Op zoek naar de perfecte bruiloftsband? Ontdek hier de beste coverband geschikt voor jullie bruiloftsfeest!

Jullie trouwdag is de start van een nieuw avontuur, en daar hoort een onvergetelijk huwelijksfeest bij! De juiste muziek is essentieel om de juiste sfeer te creëren, en daarom hebben wij een lijst samengesteld van de beste bruiloftsbands die jullie grote dag onvergetelijk zullen maken. Bovendien bieden wij als boekingskantoor een complete ontzorging, vanaf het eerste contact tot het laatste akkoord, inclusief het regelen van extra’s zoals lichtshows, geluidssets, verlichte dansvloeren, photobooths, podiums, en meer!

Dit is een greep uit de beste bruiloftsbands van Nederland:

1. Coverband S.O.U.L

Coverband S.O.U.L is de fijnste allround feel-good coverband uit Nederland. De coverband S.O.U.L speelt voornamelijk pop & soul met een beetje van alles, waaronder motown, rock & roll en funk. Nostalgie en plezier zijn het uitgangspunt voor deze swingende live act. Het repertoire bestaat dan ook uit een mix van oudere ‘groovy’ nummers en meer recente hits die iedereen meezingt. Dansen is gegarandeerd!

2. Coverband Bassta

Coverband Bassta staat garant voor een avond muzikaal entertainment! Bassta is een energieke & interactieve band geschikt voor elk evenement. Of het nu gaat om een onvergetelijk huwelijksfeest, een spetterend bedrijfsevenement, een dorpsfeest of festival; ze maken er het ultieme feest van!

3. Coverband Allstars

Een energieke coverband, gewapend met vette hits! Allstars maakt van elk feest een knalfeest! Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement, Allstars knalt en heeft zichtbaar plezier in het muziek maken! De band onderscheidt zich door veelal huidige hits te spelen: Rihanna, Avicii, Bruno Mars en nog veel meer passeren allemaal de revue, met uiteraard ook hier en daar een heerlijke Classic.

4. Coverband Soulbeach

Soulbeach brengt muzikaal top-entertainment met een energieke en unieke show! De Soulbeach-show is een wervelende hitsensatie die je van begin tot eind een avond vol beleving geeft. Hits van vroeger worden in hoog tempo afgewisseld met de hits van nu en samengevoegd in verrassende medleys, dikke beats en vette mash-ups! Soulbeach is een 4-uur durende show inclusief professionele allround-DJ.

5. Coverband The Rich and Famous

The Rich and Famous is een aantrekkelijke en energieke coverband die bestaat uit een sensationeel zangduo en geweldige muzikanten. Met tours in binnen,- en buitenland, van bedrijfsevenementen tot internationale privéfeesten en van openbare festivals tot bruiloften is ieder optreden gegarandeerd een groot feest en een daverend succes!

Wij ontzorgen – Van A tot Z

Wij begrijpen dat het plannen van een bruiloft veel stress met zich meebrengt. Daarom nemen wij als boekingskantoor graag al jullie zorgen uit handen. Vanaf het eerste contact regelen wij niet alleen de beste bruiloftsbands, maar ook alle extra’s zoals een lichtshow, geluidsset, verlichte dansvloeren, photobooths, podiums, en meer.

Daarnaast nemen wij contact op met de locatie om alle logistieke details af te stemmen, zodat jullie je kunnen concentreren op wat echt belangrijk is – elkaar en de viering van jullie liefde. Wij hebben ruim ervaring met vele trouwlocaties, waaronder Grand Hotel Huis ter Duin, Brasserie Milo, Heerlickheijd van Ermelo, Brasserie Buitenhuis en nog vele andere fantastische trouwlocaties. Er is bijna geen locatie waar wij geen entertainment hebben verzorgd in de afgelopen jaren.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan jullie droomhuwelijk!

Meer lezen over entertainment en leuke extra’s voor jouw huwelijksfeest?
Lees het op onze speciale bruiloft-gelegenheidspagina. Klik hier!

Ruben

Bookings & Artist Manager