Skip to main content

Of je nu een bruiloft plant, een bedrijfsfeest organiseert of gewoon het leven vieren, een goede coverband kan de sfeer maken of breken. Maar met zoveel opties daarbuiten, kan het een uitdaging zijn om de perfecte band te vinden die past bij jouw smaak en budget. Daarom hebben we een top 10 samengesteld van coverbands, gerangschikt naar verschillende budgetten, om je te helpen de juiste keuze te maken.

Top 10 leukste coverbands van Nederland

  1. Bassta

   Bassta is een energieke & interactieve band geschikt voor elk evenement. Of het nu gaat om een onvergetelijk huwelijksfeest, een spetterend bedrijfsevenement, een dorpsfeest of festival; ze maken er het ultieme feest van!

   Te boeken vanaf 2.895,-

  2. Allstars

   Een energieke coverband, gewapend met vette hits! Allstars maakt van elk feest een knalfeest. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement, Allstars knalt en heeft zichtbaar plezier in het muziek maken!

   Te boeken vanaf 3.350,-

  3. Soulbeach

   Soulbeach brengt muzikaal top-entertainment met een energieke en unieke show! Verwacht een 4-uur durende non-stop show waarbij DJ en live band in elkaar samensmelten tot een uniek geheel.

   Te boeken vanaf 5.995,-

  4. The Rich and Famous

   Op zoek naar dé ultieme allround coverband voor jouw evenement? Zoek niet verder! THE RICH AND FAMOUS staat garant voor een onvergetelijke muzikale ervaring die perfect aansluit op de sfeer van jouw feest.

   Te boeken vanaf 4.995,-

  5. Coverband S.O.U.L

   Coverband S.O.U.L is de fijnste allround feel-good coverband uit Nederland. De band speelt voornamelijk pop & soul met een beetje van alles, waaronder motown, rock & roll en funk. Nostalgie en plezier zijn het uitgangspunt voor deze swingende live act.

   Te boeken vanaf 3.195,-

  6. Round About Now

   Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met Round About Now! Deze hechte band speelt al ruim 10 jaar samen op het hoogste niveau.
   Als huisband van RTL4’s ‘Big Music Quiz’ is het talent van Round About Now meer dan bewezen. Daarnaast werken de individuele bandleden regelmatig samen met grote namen in de muziekindustrie.

   Te boeken vanaf 3.995,-

  7. HeartBeat

   HeartBeat doet niets liever dan elk feest op z’n kop zetten! Deze band boek je niet alleen voor de goeie muziek, deze 6 professionele muzikanten, die ook goede vrienden zijn, zetten een avond neer die je niet snel zal vergeten. De ideale toevoeging om je bruiloft, bedrijfsfeest, dorpsfeest of evenement tot een onvergetelijk feest te maken.

   Te boeken vanaf 2.795,-

  8. Funky Pianos

   Funky Pianos is namelijk een live pianoband, met een zeer breedmuzikaal repertoire, waarbij er ook verzoekjes kunnen worden ingediend. Wij weten wat jouw feest nodig heeft en door de interactie met onze professionele muzikanten, wordt de gewenste sfeer gecreëerd tijdens de feestavond.

   Te boeken vanaf 3.495,-

  9. At Your Service

   Deze jonge, energieke 4-mans formatie zorgt ervoor dat zij zich geheel aanpassen aan de wensen van de opdrachtgever. Door de vele mogelijkheden, het enorme repertoire en de ervaring van de bandleden (TVOH, The Cool Quest, Lange Frans, Lisa Lois, Nielson) voorziet At Your Service elke gelegenheid van spetterende live muziek met nét dat beetje extra. Van kleinere feestjes tot evenementen met 2000 personen, At Your Service maakt er een feest van!

   Te boeken vanaf 2.995,-

  10. Coverband Benga

   Deze groep jonge en getalenteerde muzikanten uit Cuba, Hongarije, Nederland en Israël zorgt gegarandeerd voor een feestje op uw evenement. Ze staan bekend om hun aanstekelijke energie en onvergetelijke podiumpresentatie. Deze wildcards zijn een ervaring die allesbehalve saai is.

   Te boeken vanaf 2.395,-

Terwijl we onze top 10 van de leukste coverbands van Nederland afsluiten, willen we benadrukken dat deze lijst slechts het topje van de ijsberg is. Met een overvloed aan getalenteerde bands verspreid over het land, is er voor elk evenement en elke smaak wel iets te vinden. Of je nu op zoek bent naar een spetterend feest of een intieme sfeer, de juiste coverband kan het verschil maken.

Wij staan klaar om mee te denken en te helpen bij het vinden van de perfecte match voor jouw evenement. Want uiteindelijk draait het allemaal om het creëren van onvergetelijke momenten, en daar dragen de juiste coverbands zeker aan bij!

Zelf even kijken? Klik op Onze Artiesten > Coverbands en maak gebruik van het filter om bands te vinden die bij jullie passen.

Wil je vrijblijvend advies of met ons sparren over de entertainment invulling van jouw evenement? Neem gerust contact met ons op

Jeff

Bookings & Artist Manager