Skip to main content

Het entertainment is belangrijk voor succes, of het nu gaat om een exclusief feest, een bedrijfsevenement of een groot festival. Wat is beter dan een bekende artiest op je evenement te laten optreden?

Bij Entertainment Agency weten we dat het boeken van een bekende artiest niet alleen de sfeer van je evenement kan verbeteren. Het toevoegen van bekende artiesten aan je muziekprogrammering trekt bezoekers naar het evenement.

In het geval van een zakelijk evenement zoals een bedrijfsfeest of personeelsevenement is het laten optreden van een bekende artiest een mooi gebaar als dank voor de inzet van het personeel. We hebben een breed scala aan beroemde Nederlandse artiesten die klaarstaan om je gelegenheid naar ’the next level’ te brengen!

Waarom zou je voor een bekende artiest kiezen?

Het antwoord is simpel: ze brengen charisma en vakmanschap naar je evenement. Als je je gasten wilt laten dansen op de nieuwste hits van een wereldberoemde DJ, de gasten wilt verrassen met een optreden van een gerenommeerde zanger(es) of wilt genieten van een live optreden van een legendarische band, boek dan een bekende artiest!

Het boeken van een bekende artiest voegt een onmiskenbaar niveau van glamour, prestige en professionaliteit toe aan jouw evenement. Hun ervaring en vakmanschap garanderen een hoogwaardige entertainmentervaring voor de gasten.

Bovendien fungeren bekende artiesten als publiekstrekkers, waardoor de interesse en opwinding rondom jouw evenement toenemen. Dit biedt ook waardevolle marketingmogelijkheden en kan media-aandacht genereren.

Last but not least, het optreden van een bekende artiest zorgt voor blijvende herinneringen, waardoor jouw evenement een onvergetelijke indruk achterlaat op alle aanwezigen.

Welke bekende artiest is geschikt voor mijn evenement?

Nederland is rijk aan bekende en vooral fantastische DJ’s, zangers, zangeressen, zanggroepen en bekende bands. Wat dacht je van Gerard Joling die een half uur de sterren van de hemel komt zingen, Mental Theo die het nostalgische gevoel van de jaren 90 terugbrengt of Berget Lewis die onder begeleiding van een live begeleidingsband de beste disco en soul klassiekers ten gehore brengt.

Welke bekende artiest geschikt is, is afhankelijk van het soort gasten dat op het evenement aanwezig zijn. Wij geven je graag vrijblijvend advies!

Bekende artiest boeken met live begeleidingsband

Bij Entertainment Agency bieden we niet alleen solo optredens van bekende artiesten, maar ook optredens met hun eigen band of begeleidingsbands zoals Session of de Boston Tea Party.

We kunnen een avondvullend totaalprogramma maken met alles erop en eraan, waarbij band, DJ en één of meerdere bekende artiesten met elkaar afwisselen of waarbij de bekende artiest begeleid wordt door een begeleidingsband.

Bekijk deze impressies van Trijntje Oosterhuis met coverband Session en Frans Bauer met coverband Boston Tea Party:

Naast het entertainment kunnen wij ook ontzorgen op het gebied van alle benodigde technische zaken, zoals podia, lichtshow, geluidsset, DJ booth en discovloer. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van het evenement zetten wij eventueel een eventmanager in die zorgt dat alles vlekkeloos verloopt op de dag van het evenement, zodat je zelf ook kan genieten van al het moois wat er aanwezig is tijdens jullie feestelijke dag!

Kortom, het inzetten van een bekende artiest (eventueel met een live band) maakt je evenement extra bijzonder en zorgt ervoor dat je gasten nog lang napraten over het feest!

Bel ons vandaag nog of neem contact op via de e-mail en we helpen je graag met het neerzetten van een onvergetelijke evenement!

Wil je eerst wat inspiratie op doen? Neem dan gerust een kijkje bij onze bekende artiesten.

Jeff

Bookings & Artist Manager