Frans Bauer

De goedlachse zanger Frans Bauer staat bekend om hits als ‘Als sterren aan de hemel staan’ en ‘Heb je even voor mij?’!

Als jongen van 11 treedt zanger Frans Bauer al regelmatig op als voorprogramma van bekende artiesten als Koos Alberts. Zijn carrière krijgt een boost als de jonge Frans Bauer de eerste landelijke bekendheid krijgt door zijn optreden in het populaire televisieprogramma All You Need Is Love. In 1992 brengt Frans Bauer onder begeleiding van producent Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg zijn debuutalbum ‘Op weg naar het geluk’ uit.
In 1994 breekt Frans Bauer definitief door als zijn single ‘Als sterren aan de hemel staan’ wordt omarmd door een breed publiek. Niet veel later na zijn grote doorbraak ontvangt hij een Zilveren Harp en komt zijn album ‘Veel liefs’ op de markt. Vanaf dat moment scoorde hij hit na hit.

Frans Bauer en Marianne Weber
In 1996 beleefde Frans zijn grote doorbraak in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland met de release van het album ‘Liebesbriefe’ dat mede door Uwe Busse (producer van de Duitse band de Flippers) werd geproduceerd.
De samenwerking met Marianne Weber blijkt vervolgens een gouden zet. In 1997 brengen Frans Bauer en Marianne samen een album uit. De single ‘De Regenboog’ wordt een enorme hit. Een paar jaar later gaan beide artiesten wederom samen de studio in voor opnames. Met het album ‘Wat ik zou willen’ als gevolg. De opbrengsten van de gelijknamige single doneren ze aan de slachtoffers van de vuurwerkramp in Enschede. Tien jaar na hun eerste succes besluiten Marianne en Frans Bauer opnieuw een plaat uit te brengen. De single ‘Als ik met jou op de wolken zweef’ bereikt al snel de hoogste notering in de ranglijsten.
Naast zijn Nederlandstalige en Duitstalige soloalbums heeft Frans Bauer verschillende duettenalbums met o.a. Corry Konings.

Frans Bauer in Ahoy
Van een artiest met zo’n schare fans kan een optreden in Ahoy natuurlijk niet uitblijven. Meerdere keren trakteert Frans Bauer zijn publiek in Ahoy op een spetterend optreden. Zijn eerste optreden in Ahoy in 1998 wordt tweemaal door de TROS uitgezonden op tv. De concerten zijn een groot succes en met meer dan twee miljoen kijkers is de show van Frans Bauer een waar kijkcijferkanon!
In 2003 is de realitysoap ‘De Bauers’ over het gezin en gezinsleven van Frans en Mariska ook een veelbekeken televisieprogramma.

Volle prijzenkast
De wassen beeltenis van Frans Bauer staat inmiddels al geruime tijd in Madame Tussaud, veel van zijn albums zijn goud of platina en in 2000 en in 2001 mag Frans Bauer de publieksprijs voor ‘beste zanger van het jaar’ in ontvangst nemen. In 2004 komen daar nog eens een Gouden Harp en een Edison bij. En daarmee houdt de prijzenregen nog niet op voor Frans Bauer. In april van dat jaar wordt hij door Koningin Beatrix benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau. Bekijk de officiële website van Frans Bauer.

Video’s

Frans Bauer boeken?

Wil je Frans Bauer boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een bekende artiest, coverband, DJ of andere entertainment professionals boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een bekende zanger, zangeres of zanggroep op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte bekende artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Frans Bauer boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 9.900,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalige
  • Speeltijd: 1 x 30 minuten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA