Coverband Benga

Op zoek naar een feestband die allesbehalve gewoon is? Zoek niet verder dan Benga! de ultieme feestband.

Deze groep jonge en getalenteerde muzikanten uit Cuba, Hongarije, Nederland en Israël zorgt gegarandeerd voor een feestje op uw evenement. Met hun uiteenlopende invloeden en moordende muzikale vaardigheden houden ze uw gasten de hele nacht op de dansvloer. Ze staan bekend om hun aanstekelijke energie en onvergetelijke podiumpresentatie. Deze wildcards zijn een ervaring die allesbehalve saai is.

Geloof ons niet alleen op ons woord: Benga heeft al optredens gegeven in heel Europa, van Nederland en België tot Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Ze hebben het hele huis kapot gemaakt op bruiloften, bedrijfsevenementen en wilde feesten, waardoor gasten enthousiast zijn over hun persoonlijke aanpak en hun vermogen om de menigte te lezen. Of je nu op zoek bent naar klassieke feesthits of meer nichegenres, Benga heeft de veelzijdigheid en het talent om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Dus waarom genoegen nemen met een middelmatige feestband, of hetzelfde concept met een saaie DJ. wanneer kun je het beste van het beste hebben met Benga?

Huur ze vandaag nog in en maak je klaar om de hele nacht door te dansen!

Een optreden van Coverband Benga is ook uit te breiden met een professionele allround DJ.

Video’s

Coverband Benga boeken?

Wil je Coverband Benga boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Benga boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 2.395,-

  • Bezetting: 5 of 6 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Rock, Dance
  • Speeltijd: 3 x 45 minuten of 2 x 60 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA