Round About Now

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met Round About Now! Deze hechte band speelt al ruim 10 jaar samen op het hoogste niveau.

Als huisband van RTL4’s ‘Big Music Quiz’ is het talent van Round About Now meer dan bewezen. Daarnaast werken de individuele bandleden regelmatig samen met grote namen in de muziekindustrie.

UITSTRALING, KLASSE EN PLEZIER!

Met hun charismatische uitstraling en energieke podium presence weten ze het publiek te betrekken en te vermaken met een mix van hedendaagse hits, soul- en popklassiekers. Verwacht bij Round About Now geen standaard setlijsten maar flexibiliteit, plezier en muzikale topkwaliteit. Round About Now garandeert een feest waar nog lang over nagepraat zal worden!

EXTRA MOGELIJKHEDEN

U verwacht maatwerk van een goede coverband. Wij leveren naast onze 7-mans formatie, die in 2 sets van 60 minuten (of 1 van 90 minuten) een te gekke show speelt, ook de extra mogelijkheid van een intieme formatie. Hiermee krijgt uw huwelijksceremonie of zakenborrel vooraf aan het feest de perfecte ambiance. Daarnaast kunnen wij een DJ, een extra vocalist en een blazerssectie toevoegen. Zo kunnen wij bijdragen aan uw wensen voor uw perfecte feest.

Een optreden van Round About Now is ook uit te breiden met een professionele allround DJ.

Video’s

Coverband Round About Now boeken?

Wil je Coverband Round About Now boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Round About Now boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 3.995,-

  • Bezetting: 7 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Rock, Dance
  • Speeltijd: 2 x 60 minuten
  • Optioneel: Allround DJ, Blazers

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA