DJ Suits

DJ Suits .. music that suits you!

Na een carrière als professioneel danser heeft Daan gekozen voor de muziek. In plaats van zelf op de dansvloer te staan, zorgt hij nu als DJ Suits voor een spetterend feest met de leukste muziek. De wensen van de klant spelen hierin een belangrijke rol. ‘Music that suits you’

De enthousiaste en sympathieke Daan heeft zich als DJ verschillende muziekgenres eigen gemaakt; disco, van de 80’s tot de 10’s, house, pop, Nederlandstalig. Het zit allemaal in zijn repertoire.

‘’Het is mijn passie om te zien hoe mensen met elkaar kunnen genieten van muziek. Dansen, lachen en plezier hebben, zo hoort een feest te zijn. Sfeervol, gezellig en knallend.”

Vanaf 2015 verzorgde Daan voor 4 jaar lang in Studio 21, Mediapark Hilversum de afterparty bij dinnershows waar het altijd een feest is aan het einde van avond. Naast het verzorgen van de muziek op deze toplocatie draait Daan op bruiloften, en verjaardagen door het hele land en wordt geregeld geboekt bij personeelsfeesten. Wat voor publiek het ook is, de dansvloer is altijd gevuld!

Een optreden van DJ Suits is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, percussionist of MC!

Video’s

DJ Suits boeken?

Wil je DJ Suits boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

DJ Suits boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 500,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: Vanaf 2 tot 5 uren
  • Optioneel: Saxofonist, Percussionist, Zangeres

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA