At Your Service

At Your Service is waar dan ook, een muzikaal succes!

Deze jonge, energieke 4-mans formatie zorgt ervoor dat zij zich geheel aanpassen aan de wensen van de opdrachtgever. Door de vele mogelijkheden, het enorme repertoire en de ervaring van de bandleden (TVOH, The Cool Quest, Lange Frans, Lisa Lois, Nielson) voorziet At Your Service elke gelegenheid van spetterende live muziek met nét dat beetje extra. Van kleinere feestjes tot evenementen met 2000 personen, At Your Service maakt er een feest van!

Formaties:
– AYS “Unplugged”
Akoestische formatie waarbij de band zich tussen de liedjes door kan verplaatsen!

– AYS “Semi-Acoustic”
Akoestische formatie die licht wordt versterkt, zodat de mensen vooraan kunnen dansen, en achteraan kunnen blijven kletsen.

– AYS “Plugged-In”
Elektrische instrumenten, klaar om de voetjes van de vloer te krijgen! Achtergrondmuziek bij de inloop nog steeds mogelijk.

– AYS “XL”
Uitbreiding van Plugged-In tot knallende 6 koppige formatie met extra toetsenist en zangeres waardoor de presentatie een boost krijgt. Meer moderne muziek mogelijk.

– AYS “XXL”
Uitbreiding van XL tot spetterende 8 koppige formatie met extra trompettist en saxofonist, waardoor het podium er nog energieker uitziet en de muziek met de echte blazers het meest tot zijn recht komt.

Een optreden van At Your Service is ook uit te breiden met een professionele allround DJ.

Video’s

Wat kost At Your Service?

De prijs van At Your Service begint bij € 2.995,- inclusief kleine geluidsinstallatie. Optioneel kun je er een grotere geluidset, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

At Your Service boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van At Your Service. Wil je At Your Service boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 2.995,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 4 tot 8 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Easy Listening
  • Speeltijd: 3 x 45 minuten of 2 x 60 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA