At Your Service

At Your Service is waar dan ook, een muzikaal succes!

Deze jonge, energieke 4-mans formatie zorgt ervoor dat zij zich geheel aanpassen aan de wensen van de opdrachtgever. Door de vele mogelijkheden, het enorme repertoire en de ervaring van de bandleden (TVOH, The Cool Quest, Lange Frans, Lisa Lois, Nielson) voorziet At Your Service elke gelegenheid van spetterende live muziek met nét dat beetje extra. Van kleinere feestjes tot evenementen met 2000 personen, At Your Service maakt er een feest van!

Formaties:
– AYS “Unplugged”
Akoestische formatie waarbij de band zich tussen de liedjes door kan verplaatsen!

– AYS “Semi-Acoustic”
Akoestische formatie die licht wordt versterkt, zodat de mensen vooraan kunnen dansen, en achteraan kunnen blijven kletsen.

– AYS “Plugged-In”
Elektrische instrumenten, klaar om de voetjes van de vloer te krijgen! Achtergrondmuziek bij de inloop nog steeds mogelijk.

– AYS “XL”
Uitbreiding van Plugged-In tot knallende 6 koppige formatie met extra toetsenist en zangeres waardoor de presentatie een boost krijgt. Meer moderne muziek mogelijk.

– AYS “XXL”
Uitbreiding van XL tot spetterende 8 koppige formatie met extra trompettist en saxofonist, waardoor het podium er nog energieker uitziet en de muziek met de echte blazers het meest tot zijn recht komt.

Een optreden van At Your Service is ook uit te breiden met een professionele allround DJ.

Video’s

Coverband At Your Service boeken?

Wil je Coverband At Your Service boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

At Your Service boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 2.995,-

  • Bezetting: 4 tot 8 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Easy Listening
  • Speeltijd: 3 x 45 minuten of 2 x 60 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA