Hot Town

Hot Town: een spetterende live-experience zoals je die nog nooit eerder hebt meegemaakt.

The Ultimate Party Band – Muziek, entertainment, dansers, verrassende arrangementen en computergestuurde podiumeffecten in één doorlopende show: met meer dan duizend optredens op hun naam is Hot Town misschien wel de beste coverband van Nederland. Op het podium doen deze rasartiesten wat ze het liefste doen. En dat merk je.

Met een enthousiast team van professionele muzikanten, zangers en dansers zorgen ze altijd weer voor een wervelende en verrassende performance en laten ze een onvergetelijke indruk achter.

In een show van Hot town volgen de grootste hits elkaar in rap tempo op. Van lekkere meezingers tot ‘dancy’ beats met een show waar je U tegen zegt: of je nu 80 vrienden en kennissen een wereldavond wilt bezorgen of een publiek van 10.000 man, Hot Town maakt er een onvergetelijke happening van. Werkelijk álles kan en niets is te gek.

Een optreden van Hot Town is ook uit te breiden met een professionele allround DJ. Daarnaast bieden zij bijzondere extra’s, zoals: Welkomstdames en stage entertainers in prachtige en wisselende outfits, lasers, indoor vuurwerk …en nog veel meer. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Video’s

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 6.950,-

  • Bezetting: 9 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Rock, Dance
  • Speeltijd: 3 x 45 minuten, 2 x 60 minuten of 1 x 90 minuten
  • Optioneel: Allround DJ, XXL shows

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens