HeartBeat

HeartBeat doet niets liever dan elk feest op z’n kop zetten!
Deze band boek je niet alleen voor de goeie muziek, deze 6 professionele muzikanten, die ook goede vrienden zijn, zetten een avond neer die je niet snel zal vergeten.

De ideale toevoeging om je bruiloft, bedrijfsfeest, dorpsfeest of evenement tot een onvergetelijk feest te maken.

Op een avond worden in 3 uur tijd wel meer dan 100 songs aangetikt. Bijna al deze songs zijn samengesmeed in zelf gemaakte medleys. Waardoor er in korte tijd ontzettend veel verschillende nummers gespeeld worden. Dit zorgt voor een hoog tempo, veel energie en een feest der herkenning. Voor ieder wat wils, jong en oud. Oftewel garantie voor een feestje!

De band wordt ondersteund door 2 top technici van BTmusic. Zij zorgen voor een professionele licht- en geluid set-up.

Een optreden van HeartBeat is ook uit te breiden met een professionele allround DJ.

Video’s

Coverband HeartBeat boeken?

Wil je Coverband HeartBeat boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

HeartBeat boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 2.795,-

  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Rock, Dance
  • Speeltijd: 3 x 50 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA